Arama sonuçları: *

1. R

PC İçin uzaktan kontrol.

Teamview, anydesk gibi uygulamalar işini görür aslında ama kardeşin programı kapatabilir.
  2. R

Matematiğim Kötü Yazılımcı Olabilirmiyim?

Yazılım geniş bir alan illa matematik bilmen gerekmiyor.
  3. R

Winrar Sağlama Toplama Hatası

Bendeki winrar sürümü 5.8. Acaba indirmede mi sıkıntı çıkıyor. E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. R

Hocam biraz uzun sürdü inmesi. Winrar ile zipten çıkarttım bir hata vermedi. Winrar sürümün kaç ?
  5. R

Bir tanesini indirip haber vericem sonucu.
  6. R

Dosya bozuk olabilir. Örnek bir link var mı ?
  7. R

Direk 7z programını dene. https://www.7-zip.org/download.html
  8. R

C# ta diziler ile ilgili yardıma ihtiyacım var

Şöyle bir şey işini görür mü? Ben 5er tane ekledim örnek olsun diye sen ona göre düzenlersin. List<string> isim = new List<string>() { "ali", "mehmet", "ahmet", "isa", "musa" }; List<string> il = new List<string>() { "istanbul", "izmir", "ankara", "bursa", "konya"}...
  9. R

Tamam hocam bakıyorum dönüş yapıcam. Kodlama hakkında bilgin var mı peki ? Dizi oluşturma, eleman atama vs. ?
  10. R

Algoritması konusunda mı yardıma ihtiyacın var yoksa komple kod konusunda mı?
  11. R

winrarı güvenilir nerden indirebilirim?

Deneme sürecinden sonra ömür boyu kullanabilirsin sıkıntısız. Deneme sürümü uyarı çıkar durur çokta önemli değil.
  12. R

Radeon Software

Eski stabil sürümlerinden birini yükleyip deneyebilirsin. Bende şuanda 19.11.1 versiyonu yüklü herhangi bir sorun yok.
  13. R

Radeon Software

Radeon Software sürümü kaç ? Birde ekran kartı marka model ?
  14. R

Radeon Software

Görüntü tekrarı ayarı var, ayarladığın saniye kadar geriden video çekiyor anlık olarak.
Top Bottom