Arama sonuçları: *

1. S

[ANKET] Not Tutma Yazılımlarını Aktif Olarak Kullanıyor musunuz?

Pc de notdefterinde tutuyorum .Telefon var da .Kullanmayı 1 hafta önce bıraktım .Tuşluya geçtim .O yuzden tel den kullanmıyorum
  2. S

ÖBA Otomatik Oynatıcı v1.3.0

Evet bende de öyle oldu
  3. S

Ücretsiz Siber Güvenlik Yaz Kampı 6-8 Eylül

Online olacak degilmi
  4. S

Udemy iade hakkında yardim

Nereye acacagimi bulamadım konuyu o yüzden kusura bakmayın.Simdi ben bı kurs aldım 4-5 gün önce şimdi bunu iade ettim karta para gelmedi o para ne oluyor kart a mi geliyor kaç gün içinde geliyor yardım edecek varmı?
  5. S

Bilgisayar mp3 şarkı indirme.

ben hep mp3indirdur dan indiriyorum
  6. S

Linux Kurulunda Yardım

Ama daha yeni fotoğraf attığında oraya girmiş olmuyormuydum 1652037364 Attığımda
  7. S

Linux Kurulunda Yardım

Windows gectimde ben kurmadan açıldı nasi oldu 1652037245 Şimdi ubuntuya nasıl gececegim
  8. S

Linux Kurulunda Yardım

Beyler kurulumu iptale bastım ekran böyle oldu 1652037062 Lan Windows a giremiyorum
  9. S

Linux Kurulunda Yardım

Orda secilmiyor ki ben 50gb secic 700mb sectiriyor 1652036868 Secicegim 1652036884 Bu arada a0 Türkçe için kusura bakmayın acelem varda
  10. S

Linux Kurulunda Yardım

Ben Windows un yanına kurmaya çalışıyorum ama 1652036736 Format atmayacağım ki
  11. S

Linux Kurulunda Yardım

Ubuntu kuruyorum
  12. S

Linux Kurulunda Yardım

Burda Windows olan diski seceyimmi 1652036431 Yokmu bilen beylef 1652036450 Basıyorum o zaman
  13. S

Bir virüse müzik nasıl eklerim

Şimdi ben yapmayı deneyimli denemeyimmi yani olurmu olmazmi
  14. S

Akşama doğru dediklerinizi dener yazarım teşekkürler
  15. S

Bunu bı ara deneyip yazarim
  16. S

Yokmu yardım edecek
  17. S

Çok uğraştım ama bulamadım bir türlü olmadı arkadaşıma şaka yapacağım ama şarkı ekleyemiyorum destek (bu arada ban aebebiyse konuyu kapatın boşuna ban yemeyeyim)
Top Bottom