Arama sonuçları: *

1. Toukhan

CMD ile arayüz üzerinden program indirme.

korsan windows sürümlerinde verilen bir program üzerinden oluyor diye biliyorum
  2. Toukhan

Adamın birisi "Steamden ban yicen bro" diye discorddan yazdı.

Adama support crewe yazıcam diyince kendisi engelledi :D
  3. Toukhan

Adamın hiçlikten girişinden belliydi. Terraria official serverından bulmuş terraria oynicak sandım direkt cümleye terrariayı bıraktım diye girdim sonrası zaten muamma gözüküyor.
  4. Toukhan

Adamı ben işletiyorum şimdi dedim support crewine atarım sorun olmaz diye adam üstüne basa basa adamın discorduna yaz diyor
  5. Toukhan

Adam supportla konuş iletişime geç diyor bende dedim bi ban yiyelim hele ondan sonra hallederiz diye şirketler için müşteriler önemli birini kaybetse etrafındakilere söyler ve müşteri kaybetmeye başlar hele steam gibi bir şirket buna çok dikkat eder dedim
  6. Toukhan

Discordunu verdi steamini verdi mayor carol diye birisinin sanırım dediğiniz gibi çıktı tabikide yazmadım önce bi hesap banlansın ondan sonrasını hallederiz
  7. Toukhan

Linkleri tıklamadan kontrol ettim linkler sahte değil URL ler orijinal siteyle birebir aynı duruyor
  8. Toukhan

Adamın şantaj yapacağını zannetmiyorum korktuğunu ve yardım etmek istediğini söylüyor ve umarım ban yemezsin tarzı şeyler diyor sende yaz supporta sende mesaj gönder diyor
  9. Toukhan

Hangi ilgili kategoriye ticket atmam lazım peki
  10. Toukhan

Adamın biri dcden bana yazdı ve birisinin onu dolandırdığını , yanlışlıkla benim profilimi rapor ettiğini ve 24 saat içinde ban yiyeceğimi söyledi aşağıya konuşmaları bırakacağım. (Linke tıklamadım bilginiz olsun) Olurda gerçekse dedikleri ve ban yersem ne yapmam gerekli?
  11. Toukhan

Wallpaper engine önerme formu

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2017860170 Ben bunu kullanıyorum şahsen
  12. Toukhan

Hackerlığa ilk adımda hangi yazılım dili ile başlanmalı?

Hocam ayyıldıztim in forumunda daha net açıklarlar böyle şeyleri burdan çok fazla bilgili kişi çıkacağını zannetmem hem orda yardımda ederler nasıl yapacağını falan
Top Bottom