Arama sonuçları: *

1. Uğur

Norton 360 kullanmalı mıyım ?

Peki hocam sildim o zaman teşekkür ederim size de iyi akşamlar.
  2. Uğur

Edge kullanıyorum bi artısı yoksa sileyim altta boşuna çalışmasın hem.
  3. Uğur

Yeni bilgisayar aldım sabah kurulumunu yaptım msi anakart yazılım yüklerken norton 360 diyede program indirmiş antivirüs galiba kullanmalı mıyım ? 60 günlük deneme sürümü aktifleşmiş.
  4. Uğur

Steelseries uygulamasının eski sürümünü nasıl bulurum ?

Teşekkür ederim işe yaradı.
  5. Uğur

Steelseries uygulamasının eski sürümünü nasıl bulurum ?

Şuan sitesinden indirmeye kalktığımda 36.0 sürümünü indiriyor ben 30 veya 32 sürümünü indirmek istiyorum. Yeni format attım ve windows 8.1 kullandığım icin son sürüm olmuyor. Bende de ya 30 ya da 32 sürüm vardı. Windows 10-11 geç demeyin lütfen.
  6. Uğur

Googledan Steama para geçirmek

Belki bi uygulama falan vardır ödemeyi play store bakiyesi ile ödeyebilirsin steam kod almak için.
  7. Uğur

Pc nin zoom kaldırmaması

Telefon-tablet ile bağlanabilirsin veya sistemi güçlendirmek için yeni parçalar alabilirsin, yeni pc alabilirsin
  8. Uğur

Microsoft Edge Vs Google Chrome

4gb ram var edge hem açılışı hızlı hem sayfa geçişi falan hızlı uzantı konusunda da sıkıntı yok bence edge daha iyi
  9. Uğur

Yeni Tarayıcım!

edge ve brave kadar güzeli yok
  10. Uğur

Bilgisayarınız çok ram kullanıyorsa Bunu Deneyin

bellek temizleme bölümü bende de açık değil neden ki otomayik temizlemeyi açamıyorum :unsure: 1622628079 aç kapa yaptım bi 5 defa falan oldu otomatik temizleme açıldı
  11. Uğur

Bilgisayarıma Hangi İşletim Sistemini Kurayım ?

peki linux da oyun oynanır mı ?
  12. Uğur

Bilgisayarıma Hangi İşletim Sistemini Kurayım ?

Anakart: P5PL2-E İşlemci: İntel Core 2 E6600 Ram: 4GB Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5670 sistemim var şuan w7 kullanıyorum w8.1 de daha iyi performans alır mıyım ? w7 de boşta iken 600-800 mb arası ram kullanıyor w8.1 de kaç olur ? oynadığım oyunlar lol ve bf3 lol de ortalama 70 fps falan alırken...
Geri