Arama sonuçları: *

1. Xeaph

Word dosyasının kaynak kodlarını değiştirme

Merhaba dostlar. Elimizde bir word dosyası var, bu dosyanın içeriklerini kopyala yapıştır yaparak hazırladım. Fakat özgün olmamız gerekir ama benim o kadar vaktim yok. Bu dosyanın kaynak kodlarını değiştirip copy paste yaptığımı nasıl gizleyebilirim? Pdf yapıp wp üzerinden kendime atıp o pdf...
  2. Xeaph

Hangi kursu tercih etmeliyim?

Merhaba dostlar, ben yazılım şirketinde bir işe girmeye çalışıyorum şu sıralar. Bilgisayarla çok ilgili bir insanım fakat yazılım tarafıyla daha önce hiç ilgilenmedim. Gideceğim iş yerine cv götürürken boş olsun istemiyorum. Udemy gibi kurslardan eğitim almayı düşünüyorum. Sizin bana...
  3. Xeaph

Bu yazıyı nasıl kaldırabilirim?

Ekranın ortadan en üstüne imleci götürünce çarpı işareti çıkıyor o işaret çıkınca yazı gidiyor. Sayende bunu öğrenmiş oldum kral. Kesin çözüm değil ama iş görür :D
  4. Xeaph

Gitmiyor be kral çok denedim. 1669845620 Bekleyince gidiyor evet ama onun 5-10 saniye üstte durmasından rahatsızım ben. Öğrendim f11 ile çıkabileceğimi söylemesin artık :D
  5. Xeaph

Dostlar herhangi bir videoyu tam ekran açtığımda üstte çıkan şu bildirim aşırı canımı sıkıyor. Buna mı takıldın cidden demeyin beni gerçekten rahatsız ediyor. Bu uyarıyı almak istemiyorum ben. Bileniniz var mı bunu nasıl kaldırabilirim?
  6. Xeaph

Neden directx hatası alıyorum?

Pc'de zerre problem yokken tek valorant için yapmazdım bu arada :)
  7. Xeaph

Ekran kartı kablosunu çıkarıp geri takmamla düzeldi sorun. Bu muydu cidden dedim.
  8. Xeaph

Orijinal Win 10 pro. Win 11 yapsam mı? İşe yarar mı ki?
  9. Xeaph

Hiçbiri çözüm olmadı arkadaşlar.
  10. Xeaph

Yok kral aynı hata devam ediyor
  11. Xeaph

Hemen deniyorum
  12. Xeaph

Kral hepsini yaptım. Tek Valorant'ta hata alıyorum. Sorun oyunda yani eminim.
  13. Xeaph

Yaptım ve orijinal evet 1660983672 Tam anlayamadım daha açık söyleyebilir misin?
  14. Xeaph

Üç kez silip yükledim ***** oyun aynı hatayı veriyor. Diğer hiçbir oyunda bu sorun yok.
  15. Xeaph

Biraz önce güncelledim değişen bir şey yok
  16. Xeaph

Sorunum o ya zaten, d12 yazıyor ama d11 hatası alıyorum.
  17. Xeaph

Dostlar Valorant'a giriş yapmaya çalışırken bu hatayı alıyorum. Benim eski bir kartım vardı elimde d11 desteklemiyordu. Onunla giriş yaparken de bu hatayı alıyordum. Fakat şimdi sistemi güncelledim elimde 3060 olduğu halde aynı hatayı alıyorum. d10 sürümünü mü görüyor sistem tam anlayamadım. D12...
  18. Xeaph

Msı Afterburner Sorunu

Hocam bir çok kez denedim ama halen aynı. Uygulama hatası yüksek ihtimalle.
  19. Xeaph

Msı Afterburner Sorunu

Bu bir hata muhtemelen. Çünkü boşta 800 yazıyorken birden 7500'e fırlıyor arada.
  20. Xeaph

Msı Afterburner Sorunu

Dostlar bu bilgiler hatalı mı? Yoksa ben haberim yokken bi ayarlarla mı oynadım? Not: Pc boştayken değerler bu şekilde.
Top Bottom