Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

INCA ŞANS ÇARKI Play Store da!

Aynen hacı bu sefer çok düşürmüşler olasılıkları bir de %50 kazanma şansı diyor dalga geçer gibi herkese boş çıkıyor diyorum kanıtın var mı diyor :D Yok aga ınca sonuçta ne olacağı belli olmaz
  2. Yasin / EsquaReD

4 kere nasıl çeviriyon kanka 1635003172 Gençler ınca ya söyledim evde 5 tane telefondan çark çevirdim hepsine üzgün surat çıktı bu mu yapacağınız hediye çarkı dedim. Adamlar kazanma şansı %50 diyor :D sizce doğru mudur??
  3. Yasin / EsquaReD

Niye açılmadı ya bu çark :D Şirketi zarara soktuk galiba adamlar açmıyor xd
  4. Yasin / EsquaReD

Olm bana 10tl steam kodu çıktı şansa bak ya :D
  5. Yasin / EsquaReD

Microsoft Edge Her Sekme, Alt Tab Attığımda Tek Tek Gözüküyor

Zaman çizelgesinde önerilenleri göster diyor bende açıktı ne işe yarıyor o
  6. Yasin / EsquaReD

Amd Radeon Simgesinde Ünlem İşareti Var

Kardeş ilk defa görüyom internette baktım 2dk ama kimse böyle bişey paylaşmamış.
  7. Yasin / EsquaReD

Oyunlarda PC değerlerini gösteren uygulama hangisi

Arkadaşlar youtube da sol üstte pc değerlerini gösteren programın adı ne bende bakacağım kendi pcmde yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Yasin / EsquaReD

Nasıl Hacker Olunur?

Google > Hacker nasıl olunur? > Bu programı indir hacker ol! > Windows Defender virüs tespit etti
  9. Yasin / EsquaReD

PowerPoint 2010 nereden indirebilirim?

Kardeşim 2007 microsoft office biliyorum ekstra programla crackle falan uğraşmıyorsun lisans anahtarı içerisinde konu açmıştım belki diğerlerine lazım olur diye kilitlemişler konuyu istiyorsan özelden youtube videosunu atayım adam anlatıyor her şeyini.
  10. Yasin / EsquaReD

Son zamanlarda opera açılırken donuyor

Microsoft edge kullan kardeş. Ben 1 haftadır kullanıyorum gerçekten beğendim. Chrome yi kaldırdım pc den. Daha akıcı ve daha hızlı edge.
  11. Yasin / EsquaReD

Epic Games Launcher Görsel Bozukluk

Valla denemek için bende girdim bende bir sıkıntı yoktu. Sen mi yanlış bir şey yaptın acep
Top Bottom