Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Sunucunuzda hangi Discord botlarını kullanıyorsunuz?

Oda çok iyi bot zamanında baya kullandım halende bazen kulandigim oluyor ama bütün özeliklerini yavaş yavaş premiuma özel yapmaya başladı herseyi ücretli yapıyor o yüzden kullanmamaya çalışıyorum
  2. Yusufx

Sunucunuzda hangi Discord botlarını kullanıyorsunuz?

Pro bot çoğu şeye yarıyor
  3. Yusufx

internet sitesi nasıl açılır

Blogspot vardı ücretsiz olarak.
  4. Yusufx

internet sitesi nasıl açılır

Site konsepti nedir?
  5. Yusufx

VİRÜS YEDİM EPİC GAMES HESABIM GİTTİ

Hangi site o kral ara sıra yama lazım oluyor uğramıyalım oraya
  6. Yusufx

Nasıl bende bu kadar kaliteli kayıt alabilirim?

Ayarlarda bir şey düşük ayarlardadır youtubedan izle değiştir onları video montaj yerindede kalitesi düşüyor ise adobe premier pro ile montaj yap.
  7. Yusufx

Windows abonelik mi olacak

Evet yükseltirsen geçerli olurda hiçte sağlıklı olmaz ama ben kimseye windows 11 tavsiye etmiyorum ben beta zamanından beri kulanıyordum gereksiz ram kulanımları ve hatalarını görünce saldım windows 10'un desteği bitene kadar devam bence sende sorununu çözmeye çalış boşver win 11'i yeni konu aç.
  8. Yusufx

Windows 11'e geçince düzeldi diyenler arkadaşlar format atmıştır geçerken öyle düzelmiştir yıların windows 10'unda sıkıntı olucak ama şuanda yeni çıkan hatası diğerlerine göre fazla olan windows 11'de olmucak tuhaf olay bence format atıp windows 10'u baştan kur.
  9. Yusufx

Kral windows 11 daha yeni çıktı windows 12 ne alaka şuan :D abonelik falanda olmaz klasik windows sistemi olur.
  10. Yusufx

Filmora'da video kaliteli olmasına rahmen izleyince kalitesiz sorunu

Video bana ait değil mesela bir video yüklüyorum oyun videosu gameplay mantığında video kaliteli filmoradada izleyincede sıkıntı yok ama normal kaydediyorum bi bakıyorum böyle bi kalite düşüklüğü falan var.
  11. Yusufx

Çıktı Alınacak Fotoyu Boyutlandırma Uygulaması

Photoshop’a gel web için kaydetme yerine gel orda boyut yeri var
  12. Yusufx

Yazılım bilmeden app yapabilir miyim?

Bence App yapmak yerine oyun yapma gibi şeyleri öğren zaten şuanda olmayan bir uygulama varmı?
  13. Yusufx

RTX 2060 NVİDİA DENETİM MASASI AYARLARI

Driverler güncel mi?
  14. Yusufx

Opera GX için translate eklentisi önerisi

Mate translate çoğu sitede sayfayı türkçeleştirmiyor ya bende kullandımda ve yavaşlığıda var.
  15. Yusufx

Opera GX için translate eklentisi önerisi

Chrome eklenti, opera eklenti farketmez nerde varsa artık google ve edge gibi bir translate istiyorum sağ tıklayıp sayfayı düzgün çevirebilen falan varsa önerirseniz sevinirim. --- Konuyu nereye açıcağımı bilmiyorum nereye taşımak isterseniz taşıyabilirsiniz kolay gelsin. --
  16. Yusufx

Darda discord botu zararlı mıdır?

Tikli olmayan hiç bir bota güvenme biri bot yapmış virüs atıyordur tıklamasın botu engellesin.
  17. Yusufx

Kelime Uygulamam Google Play'de Yayınlandı

Eline sağlık başarıllar dilerim.
  18. Yusufx

En iyi antivirüs programı

Advenced system32
  19. Yusufx

Discorda kelime türetmece oyunu yapan bot varmı?

Yokmuş.
  20. Yusufx

Discorda kelime türetmece oyunu yapan bot varmı?

Bot olarak kelime türetmece oyunu bilen varmı discorda ( word bot hariçi)
Top Bottom