Arama sonuçları: *

1. ardaklpr

Trojan bulaştı yardıma ihtiyacım var

teşekkürler.
  2. ardaklpr

yani iyi mi
  3. ardaklpr

Çözüldü şimdi kaynağına gidiyorum vurucam adamları,hitmanpro ile de taradım 42 tane daha buldu basit reklam virüsü,2 tane de zararlı program buldu iyice oldu herhalde. Hepinize teşekkür ederim destekleriniz için.
  4. ardaklpr

Beyler ilk olarak windows defendera taratmıştım o bulmuştu orda 2-3 tanesini kaldırdı trojanları kaldıramamıştı durum:bırakıldı yazıyordu sonrasında malwarebytes tan yaptım baya çözdü işte güvenli moda girdim tekrar yaptım internet seçeneklerinden giden ağı falan kapatıp tekrar yaptım tekrar...
  5. ardaklpr

sonrasında sorun olmaz değil mi?
  6. ardaklpr

tamamdır reis
  7. ardaklpr

usta benim için önemli şeyler var bir şey olmaz değil mi, mail falan tek kullanıyorum pcde 1632815464 malwarebytes silemiyorum şimdi de
  8. ardaklpr

format atmasam ne olur ya
  9. ardaklpr

eyvah gitcek yine her şey desenize 1632815031 dosyaları flaşa yedeklesem ne olur 1632815268
  10. ardaklpr

format atarsam her ieyi silerek mi atayım 1632814818 malwarebytes ile sildim yeniden başlattım tekrar taradım bulmadı bir şey şimdi kaspersky indiriyorum taratıcam 1632814835 trojan ciddi bir şey değil mi bilgileri alıyor galiba
  11. ardaklpr

beyler internetten cebap anahtarı indiriyordum birinde trojan varmış kurunca delirdi pc windows defenderdan sürekli bildiri falan geliyodu malwarebytes indirdim kurdum taradım 32dosya buldu sildi falan ne yapmam lazım çok önemli şeyler var yardım acil acil acil
Top Bottom