Arama sonuçları: *

1. asemih159

Discord Hesabından Telefon Numarası Kaldırma

Discord hesabıma telefon numaramı eklesem. Gelecekte başka bir hesaba geçmek istediğim zaman telefon numaramı eski hesabımdan yeni hesabıma geçirebilir miyim?
  2. asemih159

Performas Verilerini Görebileceğim Bir Program

Merhaba, Sadece oyun oynarken değil, her zaman performans bilgilerini (CPU, GPU ve RAM kullanımı gibi.) görebileceğim bir programa ihtiyacım var. Bildiğiniz bir program varsa önerirseniz sevinirim. (Not: Afterburner'ı biliyorum. Lakin kullanışlı bulmuyorum.)
  3. asemih159

Discord üye-moderatör vs. ayırma

Roleri eklediğin yerde sürükleyerek sırayı değiştirebilirsin. Yani kurucuyu tutup en üste sürüklersen en üstte görünür.
  4. asemih159

Discord üye-moderatör vs. ayırma

Sunucu ayarlarından roller ekleyeceksin.
  5. asemih159

PowerPoint de başlık kaldırma

Yeni bir sayfa açacağın zaman başlıksız olan bir taneyi seçebilirsin. Yada başlığa tıklayıp “DELETE” tuşuna basabilirsin.
  6. asemih159

Sesli Komut İle PC Çalıştırma

Bu iş için Raspberry Pi kullanabilirsin. Raspberry Pi çok küçük bir bilgisayar. Raspberry Pi'ı kodlayarak ona seslendiğinde ana bilgisayarına güç gitmesini sağlayabilirsin. Bu sayede bilgisayarı açmış olursun. Kapatmak içinse ana bilgisayarına bir Python scripti yazabilirsin.
  7. asemih159

KAANFLIX Yayın Programı

Kastettiğim tamda böyle bir şey. Nasıl yaptığını bulmalıyım. Merak ediyorum. :)
  8. asemih159

KAANFLIX Yayın Programı

Şunun gibi şeyleri kastetmiştim ama şöyle yapılabileceği aklıma geldi; Başka fikri olan varsa bekliyorum...
  9. asemih159

KAANFLIX Yayın Programı

KAANFLIX bildiğiniz gibi yayınlarını video gibi yapıyor. KAANFLIX'in yayınlarında kullandığı programı biliyor musunuz? Nasıl bir araç kullanıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. asemih159

sıcaklık ölçüm programı

MSI AFTERBURNER’ı kullanabilirsin.
Top Bottom