Arama sonuçları: *

1. cr4ck

Evrim Ağacı'nın kaldırdığı yazısına nasıl ulaşabilirim?

Wayback Machine'i nasıl kullanacağını soruyorsun galiba. Url'yi yapıştır sonra yılı seç ve aylarda belirli olan sayılara tıkla, o şekilde erişebilirsin diye biliyorum.
  2. cr4ck

windows driver güncelleme programı lazım

Telefonu bağlayıp telefonun internetinden windows'un driverları otomatik kurmasını sağlayabilirsin sonra zaten wifi geliyor. Ben şahsen w10 da öyle yaptım fakat 8.1 de aynı olur mu bilemem.
  3. cr4ck

Discord Mikrofonumu ve Hoparlörümü Algılamıyor

Genel olarak sorun var galiba herkes şikayetçi. 1621980940 Mikrofon testinde hiç dalgalanma olmuyor mu?
  4. cr4ck

Ubisoft connect giremiyorum

far cry 5 coop oynuyorum sorun olmuyor watch dogs 2 ye girince arkadaşa bağlanamıyorum connecting to servers'ta takılı kalıyor birkaç gündür böyle bakalım ne zaman düzelecek
  5. cr4ck

Ubisoft connect giremiyorum

bazen giriyor bazen girmiyor şimdi denedim ben girebildim. Sözleşme kabul etme kısmında "ask me later" butonuna tıklayıp girmeyi dene tabii kullanıcı adı ve şifre girme kısmını geçebiliyorsan.
  6. cr4ck

Adamın birisi "Steamden ban yicen bro" diye discorddan yazdı.

aynı sunucuda bende varım böyle insanlar dolu :D
  7. cr4ck

Adamın birisi "Steamden ban yicen bro" diye discorddan yazdı.

Aynısı bir tanıdığımın başına geldi panda diye bir kullanıcı vardı adam kendini steam yetkilisi gibi gösteriyordu, aynı şekilde ban yiyeceksin gibi cümleler kullandı. Aylar geçti hiçbir şey olmadı.
Top Bottom