Arama sonuçları: *

1. furkangorur

9.16 olan video nasıl 16.9 yapılır

https://www.fileconverto.com/video-aspect-ratio/
  2. furkangorur

CHAT GPT 4o sınavda yardımcı olurmu

ben sınava çalışırken zorlandığım fonksiyon konusunu bana chatgpt öğretti. Kendisine 100 tane soru hazırla word belgesinde bana at derdim böyle böyle konuyu öğrendim. Soru kısmında bana göre chatgpt daha iyi ama deneme yapabilirsin.
  3. furkangorur

CHAT GPT 4o sınavda yardımcı olurmu

sayısal sorularda hata yapma payı yüksek. Düşünce-Yorum sorularında hata payı yüksek. Net cevap vermesi için net soru sorulması lazım Çok fazla bileşen varsa hata yapar ek olarak bir soru içinde çok kombinasyon varsa hata yapar.
  4. furkangorur

Steamdeck kullanir gibi remoteplay oyun oynama

elektrik gitmediği sürece uyku modunu kapatırsın böylece uyku modu ve şifre ye girmez.
  5. furkangorur

Driver booster kullandım çok garip bişe oldu

yıllardır format sonrası driver booster kullanırım hiç sıkıntı yaşamadım siz ne sıkıntı yaşadınız anlamadım
  6. furkangorur

VİRÜS YEDİM EPİC GAMES HESABIM GİTTİ

alakası yok. Bilinçli bir kullanıcı virüs yemez. Hiçbir zaman torrent ve tr yama olayında virüs yemedim. Bilinçli değilsen instagrama gelen bir linkle bile hesapların çalınır. Bu zamanda bir site de 10 tane indirme butonu var. Hangisi doğru bilmen gerek
  7. furkangorur

IDM SATIN ALMAK MANTIKLI MI? ÜCRETSİZ ALTERNATİFLERİ VAR MI?

Eskiden İnternetim stabil değildi. Chrome de indirme hızı 200kbps iken idm de 2mbps di. O yüzden yıllarca kullandım idm yi. Şuan Chrome da 13mbit hız alıyorum 2 yıldır idm kullanmıyorum. İnternetin stabil değilse alınır
Top Bottom