Arama sonuçları: *

1. lyiafpsz

Pc aldım yapmam gereken ne var

Hocam demek istediğim bilindik sitelerden alın Trendyol gibi yani eğerki ürün calismazsa saticiniz reddederse işiniz kolay olur yani bilindik site kendilerine laf yedirmezler 1723229173 Ben bunu alacağım yakın zamanda hinede sizin karariniz
  2. lyiafpsz

https://www.trendyol.com/microsoft/windows-11-pro-32-64-bit-uyumlu-dijital-lisans-anahtari-key-win11pr0-p-193785243?boutiqueId=61&merchantId=877354 1723188226 şimdi eğerki iş için kullanıcaksanız tasarım falan pro daha uygundur ama öyle çok iş için değil oyun oynayacam forumda takılacam falan...
  3. lyiafpsz

Bilmiyorum valla ben turuncu siteyi tercih ederdim orası bence daha iyi normal sitelerde 20tl gibi bir win11 key fiyatı var turuncu sitede 120tl ama çok ucuzada alınmaz bu şey
  4. lyiafpsz

windows 12 nin zaten bu yılın sonlarına doğru çıkması bekleniyormuşum win11 için briaz daha beklenebilir
  5. lyiafpsz

hocam buyur bunları yaparsın güncel video taner hocam yanlış bilgi vermez. windows 11 konusundada bana sorarsan hemen geçme windows 12 yi bekle windows 12 gelirse geçersin. hinede geçmek istersen buyur temiz kurulum
  6. lyiafpsz

hemen videolarını ileteyim
Top Bottom