Arama sonuçları: *

1. N

Bir Yazılım Yazıp Onu Otomatik Yapma

sorduğuna göre pek yapacağını düşünmüyorum. baya bir tecrube gerektiren bir şey turkce olarak yazdigin tam anlasilmiyor ama teamwever gibi goruntu alip veren usb ile dosya aktaran bir sey istemis. 4-6 yil falan alaninda tecrubeli biri rahatlikla yazar tahminim yeni baslayan biri bilgisizlikle...
  2. N

Bir Yazılım Yazıp Onu Otomatik Yapma

yapacak biri mi ? bu tur seyler ekiple yapılır genelde 3k olarak butcen nedir bu tur bir program isteği biraz tuzlu olur herkesin yapabileceği bir sey degil ust duzey bir program istiyorsun. koskaca microsoft phone uygulaması yazarken bile 100lerce muhendisle yaziyor sen birini ariyorsun...
  3. N

Yazılım ve kodlama bilgisi yüksek olanlar yardim edebilir mii

YouTube c# egitim videolari yazarsan ogrenebilirsin veya btkakademi uye olursan. 500-700tl butcen varsa ucretli birine yaptirabilirsin bionluk gibi sitelerde fiyat bilgisi alabilirsin fazla basit birseyse 200-300tlye de yapan bulunur. kimse bulamazsan ben ucretli yapabilirim resmini xizersin...
  4. N

Chrome Reklam Engelleyici Öneri

adblock cok sorunlu ben adguard kullaniyorum. adblock bazi video reklamlarinda saçmalıyor Adguard harika bu konuda
  5. N

Bilgisayarım Hacklendi

yabancı program indirmeyin bilgisayarınıza özellikle oyun hack programları onlar direk virüslüdür. antivürüslerle silebilirsin. tüm programları kapat cmd aç netstat -n yaz orda bilgisayarın bağlandığı tüm ipler listelenir o kişinin ipsini bul girelim bilgisayrına vuralım kırbacı. orda bazı ipler...
  6. N

👌Bu Uygulama ile Tüm Videoları İndirin👌

soul browser bence böyle bir browser indirilmeyi ve kullanılmayı hak ediyor geliştiriciler gerçektende uğraşmışlar emek var. browserın her tarafını kişileştirebiliyorsun arama kısmını alta, üste almaktan tut yazı okuyucusundan tut kendi dns açma özelliği, video player ve indirme (her video...
  7. N

👌Bu Uygulama ile Tüm Videoları İndirin👌

soul browser var onda kendi playeri ile hem izley biliyorsun hem de indirebiliyorsun ücretsiz üstelik. tüm videolar inmiyor tabi ama çoğu videoda iş görüyor
  8. N

dem uzantılı dosyayı videoya çevirme

googlede video converter yazarsan nerdeyse tümü çeviri yapar mp4 vb formata program indirmeden sanırım bu tür siteler yardımcı oluyor https://www.files-conversion.com/ https://sendeyo.com/onlineconverter/en/dem/mp4
  9. N

bedava Antivirüs önerisi

windows defender ytiyor. gerçi benim bilgisayar yavaş diye onu da kapattım. saçma dosyalar indirmiyorum sorun yaşamıyorum
  10. N

Visual Studio C# İle Yapılcak Program Tavsiyesi

class (sınıf) yapılarını iyi öğren. eğitim videoları var basit olarak access veri tabanı hazırla içine ad soyad falan ekle biraz daha kendini geliştirirsen veri tabanındaki ad soyadı exell'e atan kodları yap. yavaş yavaş gelişirsin
  11. N

youtube'da müzikle arama

müziği yuzlerce kisi videosunda kullanmistir. sansa kalmis bir sey arama yap muzik adiyla sansina kalmis kisa surede de bulabilirsin uzun surede de ... yukardaki arkadaşa aldirma youtube algoritmasi var videonun altinda sarki adi yazan tum videolar gosteriyor. o kadar video arasinda bulman...
  12. N

Google Windows 7 için Chrome desteğini uzatır mı?

alternatif çok opera falan kullanabilirsin en fazla güncelleme keserler yine kullanırsın güncellemesiz. windows 8 geçebilirsin yada
Top Bottom