Arama sonuçları: *

1. pickpocket

Google family link devre dışı bırakma

Bende kardeşim için kullanıyorum, yapabileceği pek bir şey yok.
  2. pickpocket

Edit programı önerisi yapar mısınız?

Camtasia bakabilirsin.
  3. pickpocket

Godaddy Güvenlik Açığı Buldum

Aynen kardeşim dolandirici sadece Türkiye'de var. Ve dünyaya Türkiye'den yayılmıştır.👌
  4. pickpocket

Godaddy Güvenlik Açığı Buldum

Belki oradaki çalışan 1000 dolar ödül verecek sana, sonra o açığı ben buldum diye patrona ilecetecek 10.000 dolar alacak sonra 🤣🤣
  5. pickpocket

Youtube MP3 video indirme programı lazım

Buyrun; https://www.fullprogramlarindir.net/by-click-downloader-youtube-by-click-indir-full-turkce-mp3-video-indirme-programi.html
  6. pickpocket

Attığım videodaki chrome uzantısı nedir ?

Güzelmiş, bende bir bakayım. 1642948615 Denedim başarılı, çalışıyor. :peepokalp:
  7. pickpocket

Aranızda yazılım bilen var mı

Evet gerçekten basitmiş. Android stüdyo şuan yüklü olsa yapardım ama saat geç sbah işe gidicem. Yarına yapan olmazsa ve işim çıkmazsa yaparım.
  8. pickpocket

Tamam da bu uygulama ne ? napalım arka plana uçak png ekleyip Kayıt ol ve giriş yap butonu ekleyip mi atalım sana: uygulamanın içeriği ne dostum. :d
  9. pickpocket

Basit , nasıl basit? nasıl bir uygulama olacak detay verirseniz daha iyi olur.
  10. pickpocket

Microsoft Office dosya konumu nerde olur?

* C sağ tık özellikler diyiniz, * Karşınıza çıkan seçeneklerden "Diski Temizle'ye" basınız, * Daha sonra sol alt kısımda "Sistem Dosyalarını Temizle" var ona bas, * Karşına böyle bir ekran çıkmalı; (Windows güncelleme sonrası 2-3 GB alan bile işgal etmiş olabilir, ben ara ara temizlediğim için...
  11. pickpocket

Eğer o konumda yoksa, yüklemeyi iptal ettiğin için kalıntı dosyalar otomatik silinmiş olabilir.
  12. pickpocket

Bu konumda olması gerekiyor. C:\Program Files\Microsoft Office
  13. pickpocket

Domain ve hosting güvenilir site öneri

godaddy
  14. pickpocket

Bilgisayar Pogramcılığı ÖnLisans Okuyan Var mı ?

PC ve kodlaması seviyorsan orda zor ders yok. Hayırlı olsun.
  15. pickpocket

Nvidianın driver yükleme sayfası ve experience farklı driver öneriyor

Experience hangisini yükle diyorsa son sürüm o dur.
  16. pickpocket

Nasıl Hacker Olunur?

SublimeText indiriyosun, internetten videolar açarak deli gibi tekrar yapıyosun. Öğreniyosun.
  17. pickpocket

PC'yi Telefondan Kontrol Edebilir miyim ?

* Bilgisayariniza , Google Chrome uzantılar bölümünden *Google Uzaktan Masaüstü* indirip kurunuz. * Daha sonra telefona da kurunuz. Play storeden indirerek. * PC den uygulamaya girerek kullanıcı adı şifre oluşturup uygulamayı aktif ediniz. * Daha sonra telefondan uygulamaya girerek...
  18. pickpocket

Ücretsiz video edit programı önerisi

Camtasia
  19. pickpocket

Beleş antivirüs önerir misiniz

Avast diyince aklıma Sönmez reyiz geldi.
Top Bottom