Arama sonuçları: *

1. semihcndn04

Better Discord Güvenilir mi?

Arkadaşlar Merhaba. Ben discord da gelen arama sesi tema falan değiştireceğim better discord diye bir uygulama buldum kullanan varmı güvenilir mi?, işe yarar mı?
  2. semihcndn04

Torrrent İndiremiyorum

yok Allaha şükür bütçem var pc ve oyunlara karşı bir şekilde olabildiğince iyi dizdim pc yi elimden geldikçe oyunlarada harcama yaparım hakettiğine ama asla korsan kullanmazdım aşırı ihtiyacım olduğundan kullanmaya başlayayım dedim uzun zaman sonra linçlendik ya daha bir şey demek istemiyorum bu...
  3. semihcndn04

Torrrent İndiremiyorum

en son yazdığım mesajı okurmusun
  4. semihcndn04

Torrrent İndiremiyorum

ya zaten haklılar ben sebebimi belirttim ama şaka değil hayatımda torrent i korsan oyunu olarak 1 defa kullandım sadece 1 oyun için oda eski bir oyundu internette güvenemedim 2.olarak rdr2 olacak. Bende her zaman orijinali alıp haketmiş parasını derim. Ama zaten 300 tl verdiğim bir oyuna neden...
  5. semihcndn04

Torrrent İndiremiyorum

ya bende korsan oyuna karşıyım gerçekten ama hesabım gitti rdr2 normalde orijinaldi bende torrent e karşıyım ama oynamam lazım rdr2 yi dayanamıyorum birdahada 300 tl vermek istemiyorum kusura bakmayın
  6. semihcndn04

Torrrent İndiremiyorum

istemci derken daha kuramadım yani bekliyor öyle https://www.gezginler.net/indir/utorrent.html direkt buradan indirdim
  7. semihcndn04

Torrrent İndiremiyorum

rdr2 indirecektim normalde hesabım vardı oynadığım fakat gidince torrent den indimek zorunda kaldım canım oynamak istedi birdaha :D
  8. semihcndn04

Torrrent İndiremiyorum

Arkadaşlar Merhaba pc ye çok gerekli olduğu için torrent indirmem gerekti fakat indirdim açtığımda extracting doluyor fakat kurulum başlamıyor ama görev yöneticisinde açtığımda bir işlem yürütüyor torrent i nasıl kurabilirim?
Top Bottom