Arama sonuçları: *

1. snop02

Revo Uninstaller Pro lisansı alınır mı?

ucretsiz hibit aynı işi yapıyor..
  2. snop02

Microsoft Office Ücretsiz kullanma?

Aktif key varsa atarım. Ofis keyler zor bulunuyor ve çabuk blacklist oluyor. Office 19/21 proplus. Verdiğim ande etkinleştirmen lazım.. Unutsbilirim özelden pm at bana
  3. snop02

Yeni Masaüstü Bilgisayar Alındıktan Sonra Neler Yapılmalı?

sonra windows u etkinleştirme yapman gerek, sorun yasarsan pm at..
  4. snop02

Windows yeni performans güncellemesi

oyun vs oynamıyorum, sistem i5 4670k gtx760 ztn güncelleme sistemde sıkıntı yaratmıyor. oyun oynatanlara sorsan daha iyi olur...
  5. snop02

Windows yeni performans güncellemesi

geldi ztn
  6. snop02

Bu kodu nasıl çalıştırabilirim?

1724055790 kolay gelsin...
  7. snop02

setup exe olsaydı windows files e atar çalıstırır, ama sürücü oldugu için aygıt yoneticisine nsl ilişkilendirir bilemiyorum. aslında mesela bütün aygıt, prg. fln yükleyip windows imaji .wim olarak alsan daha basit ve garanti olarak görürüm. klavye ve mausu her çıkarıp taktıgında sürücüler...
  8. snop02

bunu tnctr ye konu aç. bildigim kadar .exe olmayınca kendiliginden calısırmı emin degilim. eger exe olsaydı bunu winrar veya 7zip ile katılımsız yapar /S paremetre ile calıstırıtdın. pc acınca oto calıssın istersen:C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup buraya atar pc...
  9. snop02

Movavi Video Editor lisans nasil etkinleştirilir?

https://www.movavi.com/tr/support/activatekey/
  10. snop02

Uygun Office 365 nereden alabilirim?

19 veya 21 proplus Vl kur, İnternetten bul bir mak key kullan en kestirme ve uzun vade budur..
  11. snop02

Youtube den Video İndirmek İstiyorum Hangi Siteyi Kullanmalıyım

Konuyu hort yapmıssın hocam, tarihe bak mart 21
  12. snop02

Office programları nasıl beleş kullanılır

2019 home student lisans bulabilirim muhtemelen Microsofttan etkinleştirirsin..
  13. snop02

Modlanmış windows 10 iso dosyası

Tnctr de x-lite w11 var bayagı güzel ama, update ve defender kapalı
  14. snop02

Modlanmış windows 10 iso dosyası

kendi isonu kendin yap, en garanti... https://forum.donanimhaber.com/uup-dump-gereksiz-uygulamalari-cikartarak-iso-indirme--158407640#158421946
  15. snop02

EN İYİ İNTERNET TARAYICI ÖNERİSİ

Opera
  16. snop02

Veri kurtarma programı crekli arıyorum

Rstudio 9 iyi bir recovery programı. Onunla cok kurtarma yapmıstım..
  17. snop02

AntDM İndirme Yöneticisi (Ömürboyu lisans)

idm ile aynı ozelliklere sahip hocam, crack li kullanmaktan iyidir... You dan ses ve video indirme sıkıntısı yok mesela..
  18. snop02

AntDM İndirme Yöneticisi (Ömürboyu lisans)

IDM alternatifi ve yasal.. Sadece indirin, kurun tarayıcı entegrosyonu yapın kullanın... https://giveaway.tickcoupon.com/ant-download-manager-pro-free-key/ Ant Download Manager Hakkında Ant Download Manager (AntDM) - birden fazla indirme akışı, devam ettirme, program indirme, ses ve video...
  19. snop02

office key satın almak istiyorum

Mediafire a office 2019 proplus tr 1.6 gb mak key ile microsofttan indirip yüklemiştim 100indirme olunca kaldırdım geçenlerde Key aktifse ihtiyacın var ise yükleyebilirim Ama key hala aktifse👈 Çünkü oto etkinleştiriyor, key bloke ise etkinleştirmez…
Top Bottom