Arama sonuçları: *

1. tamtam

Revo Uninstaller siliyor gibi yapıyor ama silmiyor

Program kaldırma kısmında bir sıkıntısı yok zaten.
  2. tamtam

hem pro trial hem bedava sürümünde denedim. Sonuç aynı.
  3. tamtam

Bir süredir fark ettiğim bir sorunu paylaşmak istiyorum. Uzun bir süredir geri dönüşüm kutumu boşaltmayıp Revo Uninstaller'ın "Unrecoverable Delete" fonksiyonuyla siliyorum. Kendisi şöyle çalışıyor: Bir klasöre tüm çöpünüzü toplayıp yazdığım fonksiyondan o klasörün konumunu ekleyip sil...
  4. tamtam

War Thunder seslerini fmod Studio ile değiştirmek

Fmod Studio ve War Thunder'la alakalı bir sorum var. Oyun seslerini modlamak için GitHub - GaijinEntertainment/fmod_studio_warthunder_for_modders: Fmod studio project for War Thunder sound modders linkindeki dosyalar ve fmod Studio programı kullanılıyor anladığım kadarıyla. Oyunu eskiden...
  5. tamtam

INCA ŞANS ÇARKI Play Store da!

ne zaman patladı
  6. tamtam

(A25E)¹⁶ sayısının onluk tabana çevrimi??

a25e hexadecimal bir sayı(16lık) alakası var da, tam nasıl anlatacağımı bilmiyorum. lojik devre tasarımı gibi derslerde başlarda bi anlatılır bu konu(bilgisayar müh.)
  7. tamtam

(YaRdIm) Bandicamde hangi video codec i seçilmelidir.

i5 2410m li laptopta bandicam le zoomda kayıt alıyorum. Hangi video codecini seçmeliyim. Hangisinin ne gibi artıları vardır?resimde görünüyor codecler.
  8. tamtam

(yArdım)Bandicam Zoomda kayıt almıyor

Ortaokullu kardeşim dersi bazen takip edemediği için(teknik problem değil) girdiği online dersleri kayıt alabilmesi için laptopuna bandicam kurdum. Kontrol amaçlı youtube ve twicth de kayıt aldım görüntü ve ses sorunsuz kaydediliyor. Ancak zoom da ses ya hiç kaydedilmiyor yada anlaşılamayacak...
  9. tamtam

kaspersky VS malwarebytes

malwarebytes antivirus prg değilki
  10. tamtam

(Yardım) OBS de kayıt alırken başka işler yapabilmek

kaynakların yanındaki göz ve kilit sembolleri ne işe yarıyor
  11. tamtam

(Yardım) OBS de kayıt alırken başka işler yapabilmek

OBS le kayıt alırken obs i sadece o pencereye kilitlemenin o pencerenin görüntüsü ve sesini almasına izin vermenin bir yolu yokmudur acaba. online derste kayıt alırken bazen başka şeylere bakmam gerekiyor ama açarsam kayıtta onlarda gözüküyor??
  12. tamtam

(Yardım) İ5-2410m li sistem için ekr kayıt programı

Lenovo g570 kullanıyorum: İ5-2410m & HD 6370m & 4 gb ram & win7 Bu laptop için bir kayıt programı önerir misiniz??. OBS denedim ancak sesi kaydetmedi, görüntüyü sorunsuz aldı. teşekkürler
  13. tamtam

(Soru) Spotify Premium da indirilenleri farklı cihazlara aktarma

Spotify premium kullanılırken indirilen şarkıları, zamanında google da dönüştürücülerden indirip bilgisayarımızda depoladığımız şarkılar gibi depolayabilirmiyim? Spotify desteklemeyen bir cihaza(örn: mp3) bu şarkıları atıp sorunsuz dinleyebilirmiyim? doğru yere mi açtım ben bu başlığı
  14. tamtam

Win 7'de OBS ses kaydetmiyor?

o kısımda bir sorun yok
  15. tamtam

Win 7'de OBS ses kaydetmiyor?

i5-2410M'li ve Windows 7'li bir laptopum var. Kardeşim EBA'da Online ders dinlerken ders kaydını almak için OBS kurdum. Gerektiğinde ders videosuna tekrar bakabilecek, işi bittiğinde de videoyu silecek. Laptopun gücü belli, çok kaliteli kayıt almasını beklemiyorum ancak videolarda hiçbir sesi...
Top Bottom