Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Tarih Sever Kulübü

Kesinlikle katılıyorum, klüpler ilk zamanlar güzeldi ama artık pek bir işe yaramıyor. Benim hatırladığım eskiden 600 mesaj üstü istiyordu ve katılma talebi olduğundan herkes mesaj atıyordu ve forum daha hızlı gelişiyordu. Benim görüşüm bu zamandan sonra klüplerin pek bir etkisi olmayacağı...
  2. OdinSonThoR

DA Müzisyen Kulübü

Teşekkürler hocam biraz para biriktirip babamla konuşup almayı planlıyorum tekrsr teşekkür ederim noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. OdinSonThoR

DA Müzisyen Kulübü

Hocam cidden burda konuşmak isterdim ama adamların konusunu bozmayalım ;) noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. OdinSonThoR

DA Müzisyen Kulübü

Bende orta çalıyorum ama işin içine burunum girerse çok iyi çalarım noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. OdinSonThoR

DA Müzisyen Kulübü

Eğer yaparsam devam ederim yapmaya uğraşırım ben çünkü uğraşmayı seviyorum ama uzun süre yapıp bir artı kazanamıyorsam cidden nefret ederim noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. OdinSonThoR

DA Müzisyen Kulübü

Melodikada çalıyorum kuzenimle dcden kulak kanseri yapıyoruz noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. OdinSonThoR

DA Müzisyen Kulübü

Hocam başlangıç gitarı önerebilir misin ? Fiyatı düşük olsa işime gelir noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. OdinSonThoR

DA Müzisyen Kulübü

Keşke burnumla flüt dışında bir şey çalabilsem Gitarı nasıl öğrenebilirim noa X2 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. OdinSonThoR

Playstation Kullanıcıları Kulübü

ps1 dahil oluyormu
  10. OdinSonThoR

İntel Kullanıcıları Kulübü

yok hocam ben almayım zaten 15 gün yokum boşuna rozet takmayayım
  11. OdinSonThoR

İntel Kullanıcıları Kulübü

peki intel kullanıp intele çok söversem ne olucam ben
Top Bottom