Arama sonuçları: *

1. Railof

Yazılımcılar Kulübü (Alımlar Durdurulmuştur)

@Alessandro arkadaşımızın kendini güzelce anlatmasından feyz alarak bende kendimden üstün körü bahsetmek isterim. Milenyum başlangıç (2000) istanbul doğumlu adı Batuhan soyadı ERTÜRK olan kendi halinde basit bir insanım. Üniversiteye kadar okul hayatını umursamayan hep sınırda geçen bir...
  2. Railof

Aslında nasıl bir şey aradığında önemli şuan çoğu program, uygulama tipinde Phyton kod tipi kullanılıyor ama dediğim gibi C++ daha kod yazmanın temeli olarak düşünüyorum daha kapsamlı geliyor bana. Mantık oluşturması birazdaha kapsamlı. Bilen bilir Algoritma C++ da sıralama işlemini formül ile...
  3. Railof

Tavsiyemdir kesinlikle C++ a göz gezdir phyton gibi indirgenmiş bir kod tipi yok daha zorluyor, sıkıyor, yoruyor ve insana bıkkınlık getiriyor ama C++ ın algoritma mantığını çözdükten sonra phyton aşırı kolaylıyor seni.
  4. Railof

İlk Kontrolümüzü yapalım bakalım :)
  5. Railof

Kendime göre yetersiz gelen C++ bilgisi, az birazda Phyton bilgisi. Kendini geliştirmeye açık Mekatronikçi bir genç :) Yazılımı hızlı kavrarım bu arada öğrenmeye açığım :) 6.Sınıfta not defterinden cmd de hesap makinesi yaparak yazılıma atıldığım bir hayatım var :D Algoritma C++, Arduino...
Top Bottom