Arama sonuçları: *

1. B

Bisiklete ışık takımı yapabilir miyim?

Pardon, aklıma D boy piller gelmemişti. Attığınız fotoğraftaki Panasonic ürün 1.5V ve 8Amper yani 12Watt güç sağlıyor. İşinizi rahatlıkla görecektir. 1633864902 Sorunuza geri dönersek, D boy pil bu sistemi rahatlıkla besleyecektir. Teknik olarak yapmanız mümkün. Umarım sürücüler sinyalinize...
  2. B

Pek emin olmamakla birlikte cila gibi bir şey diyebilirim. Boyanın üzerine atarak alttaki demir veya metal kısmın paslanmasını ve boyanın çizilmeye karşı dayanıklı olmasını sağlıyor. Boyadan önce atılıyormuş*
  3. B

Bende pek pas yoktu; fakat yalnızca üzerini biraz zımparalayarak astarını çıkartıp, üzerine sprey boya ile boyadıktan sonra astarlayıp kullanmaya devam ettim. Kabloları ve vites çarklarını vs. çıkartma işini abime bırakmıştım ve bundan ötürü kabloların yediğini ve 30Tl'ye iç, dış kablonun...
  4. B

Sağdaki yeşil pil şarj edilebilir 1.8Watt bir pil, soldaki Duracell ise tek kullanımlık 4,95Watt bir pil. Kafam kadardan kastınız bu boyuttaki piller mi?
  5. B

Ben iç, dış kablo değişimine 30Tl vermiştim. Bir kampananın 170Tl olacağını sanmıyorum, bence başka bir bisikletçiye daha sormalısınız. Volt ile Amperi çarptığınızda pilin kaç watt olduğunu öğrenirsiniz. Maalesef şarj edilebilir 9V piller en fazla 4.5Watt'a kadar verebiliyor. Şarj edilemeyen...
  6. B

Teknik olarak mümkün; fakat @Antibiyotik!? arkadaşında dediği gibi kablo karmaşası olacaktır ve bu tarz işlerde, tıpkı bilgisayar toplamada da olduğu gibi asıl yetenek ışık sistemini yapabilmekten çok, kabloları saklayıp temiz bir görüntü çıkartmaya dayanır. Bildiğim kadarıyla 9V piller 9W'dan...
  7. B

sizce 2.10 lastik almalımıyım ?

Jantınızdan daha büyük bir lastik almanızı kesinlikle önermiyorum. Altın Elbiseli Adam'ın bu konuda bir sürü videosu var, jantınızdan büyük bir lastik almanızın sonucunda 2 seçenek vardır; lastiğiniz yumurta gibi olur veya alt tarafı düzleşir. Virajlarda çok daha zor girersiniz, hatta...
Top Bottom