Arama sonuçları: *

1. Cristo20

18.000₺-20.000₺ bandında bisiklet önerisi

geçtiğimiz yaz bucadan ürkmeze sürmüştüm o menderesin yokuşlu yolundan tek başıma ilk uzun sürüşüm olduğu için sıkıntı yaşadım bahsettiğim rotalar hepsi şirinyerden başlıyor güzelbahçe var git gel 50-60km olarak sürüyoruz haftasonları çıktığımız tire manisa sasalı gibi yerler oldu. 1709233486...
  2. Cristo20

hocam normalde şehiriçi olarak yol yarış veya şehir bisikletleri öneririm attığınız model dağ bisikleti dağda kullanmadığınız ya da merdivenlerden duvarlardan atlama hareketi yapmadığınız sürece bir mantığı yok çünkü kalın tekerler daha çok efor gerektiriyor, şehrin yolları büyük ihtimalle...
  3. Cristo20

hocam nerede kullancaksınız bisikleti ona göre yardımcı olurum ben
  4. Cristo20

Mosso Wildfire nasıldır?

bundan bir arkadaşta vardı 2017 veya 18 modeli olması lazım 30 santimlik kaldırımdan atlamıştım ben arka aktarıcısı düşmüştü o yüzden pek güven vermiyor bana mosso wildfire modeli, kendim şu an yol yarış olarak mosso cavalier 700 kullanıyorum ondanda çok memnun değilim carraro, bisan veya...
  5. Cristo20

Mosso Wildfire nasıldır?

carraro force 920 ler daha çok tutuluyor diye biliyorum ama hareket veya dağda binmek için mi alıyorsun öncelikle onu sorayım.
  6. Cristo20

6500 tl bisiklet önerisi

üst yorumda arkadaşın attığı bisiklet mantıklı o zaman.
  7. Cristo20

6500 tl bisiklet önerisi

bunları önermem boyun ne kadar ? bütçe tam ne kadar ? bir de hangi şehirdesin ?
  8. Cristo20

6500 tl bisiklet önerisi

düz yolda süreceksen yol bisikleti al ikinci el kron rc1000-2000 veya mosso cavalier claris sora denk getirebilirsen kaçırma.
  9. Cristo20

Carraro Sportive 328 aldım h.o/g.o

hep asfaltta sürüyorsanız yol yarış bisikleti alsaydınız keşke ama yine de h.o aksesuarlar biraz pahalı olmuş hız göstergesini de aliexpressten araştırarak almanızı öneririm.
  10. Cristo20

8000TL civari KRON bisiklet önerisi

"kron olmasını istiyorum çünkü alüminyum bi kadro ve dağ bisikleti arıyorum" bu cümle biraz saçma olmuş hocam bu özellikler her markada var, benim önerim mosso wildfire veya bisan mtx serisi olur kron önermem 2021'den sonra parça kalitesi aşırı düştü merdivenden inerken gidon kıranların...
  11. Cristo20

Yarış bisikletlerinin fiyatları.

bakıyorumda 0 ile 2. el arasında 500 lira fark var millet alıp 5 ay biniyor sıfır zannediyor.
  12. Cristo20

Yarış bisikletlerinin fiyatları.

Arkadaşlar aranızda bisiklet fiyatlarını takip eden var mı bilmiyorum ama ne olacak bu piyasa 2021 yılının yaz ayında yarış bisikleti alma hevesim vardı o zamanlar mosso 700 ler kron rc1000 lerin sıfırı 3400 liraydı bütün gruplarda kışı bekle iyice düşer dediler bekledim kışın 2. elleri o...
  13. Cristo20

Bisiklet bi süre sonra sıkar mı?

2 yıl aralıksız sürdüm bırakalı 1 yıl oluyor sıkılırsan yowamishu pedal diye anime var onu izle gaza gelirsin.
Top Bottom