Arama sonuçları: *

1. D

Bisiklet almak hakkında

Çok teşekkür ederim hocam bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz peki ?
  2. D

Bisiklet almak hakkında

almadan önce yardım ederseniz mutlu olurum
  3. D

Bisiklet almak hakkında

cevap alabilir miyim ?
  4. D

Bisiklet almak hakkında

4300 TL'ye bu bisiklet için anlaştık model carraro force 610 Çevremdeki bisikletlere ve bütçeme göre bu en mantıklısı geldi cumartesi buluşacağız. Kullanan ve ya yorumu olan var mı ? 1726153191 Bisikleti teslim alırken test etmek için neler yapabilirim ?
  5. D

Bisiklet almak hakkında

XC yoksa ne yapmalı 1725824212 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-bol-aksesuarli-salcano-son-fiyat-1116491804/detay şimdi bu bisiklet alınmaz mı ? bisan mtx bundan iyi midir ? butçede alabileceğim en iyisini almak istiyorum 1725824869 cevap verebilecek yok...
  6. D

Bisiklet almak hakkında

attığınızı 0 almasam 2. el alsam olur mu ? attığınız model kron xc 150 modelinden iyi mi ? ayrıca attığım bisiklet kötü mü ? bisan mtx 7100 nasıldır onu da 4000 e alabiliyorum 1725821457 hiç bir koşulda 4000 tlden fazla veremiyorum attığımı da ztn 4000 yaptık
  7. D

Bisiklet almak hakkında

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-bol-aksesuarli-salcano-son-fiyat-1116491804/detay bu bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz satıcısıyla da konuştum aynı şehirde yaşıyoruz sizce bu bisiklet alınır mı ayrıca 1.75 boya büyük gelir mi ? sıfırı 15k yazıyor
  8. D

Bisiklet almak hakkında

Son olarak krone xc mi yoksa salcano ng mi ? Daha mutlu eder ?
  9. D

Bisiklet almak hakkında

Attığınız kronun biraz daha giriş seviyesi gibi duruyor iyi midir iyiyse satıcıya yazacağım ?
  10. D

Bisiklet almak hakkında

Buna bakacağım Kaliteli olduğunu düşündüğünüz bir kaç model ve ilan atabilir misiniz ?
  11. D

Bisiklet almak hakkında

27.5 almaya çalışayım o zaman peki 2. El model önerebilir misiniz ?
  12. D

Bisiklet almak hakkında

Koltuk yükseltmesiyle de mi olmaz ayrıca önerebileceğiniz ilan var mıdır ?
  13. D

Bisiklet almak hakkında

Şu an 4000 tl bütçem var ve bisiklet almayı düşünüyorum şu an bimden alma mounty marka bisiklet kullanıyorum. Boy 175 için en az 26 jant olması gerektiğini düşünüyorum fakat bir arkadaşımdan çok temiz 24 jant disk frenli salcano ng 650 alabilirim küçük olduğunu da biliyorum. Sizce gidon ve...
Geri