Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Lastikleri İnik Bisikleti Sürersek Ne Olur?

Koltuksuz süren gördüm. :)
  2. Emir Aydın

Lastikleri İnik Bisikleti Sürersek Ne Olur?

Üzerine binmeden elinle götür. Kendi ağırlığı sorun çıkartmayacaktır ancak üzerine binersen jantlar mahvolur.
  3. Emir Aydın

Vitesli Bisiklet Nasıl Kullanılmalıdır?

Bayır çıkarken bayırın dikliğine göre sağda 1-2-3. vitesleri kullanabilirsin, buna kullandıkça alışırsın. Bayır yukarı çıkarken soldaki vitese ellemene gerek yok, 1.'de kalması iyi olur. Çünkü vites yükseldikçe pedal ağırlaşır, dolayısıyla bayır yukarı çıkarken eziyet çekersin. Çok hızlanırsan...
  4. Emir Aydın

Vitesli Bisiklet Nasıl Kullanılmalıdır?

Sağ taraftaki 7 vites, zincirin arka tekerdeki dişliler arasında geçiş yapmasını sağlıyor. Sol taraftaki 3 vites ise göbekteki yani pedalların bulunduğu kısımdaki zincirin dişliler arasında geçiş yapmasını sağlıyor. Bayır yukarı çıkarken düşük viteste daha kolay çıkarsın, bayır aşağı inerken ise...
  5. Emir Aydın

Bisiklet Öneriniz var mı?

Ne kadar bütçen var? @keppek59
  6. Emir Aydın

MTB Bisiklet Yarış&Yol Bisikleti Olarak Da Kullanılabilir mi?

Tamamdır teşekkür ediyorum, bisiklet ölçülerime baktığımda tekrardan bir konu açarım.
  7. Emir Aydın

City Bike'dan kastın bu tarz lastikler midir? https://urun.n11.com/bisiklet-yedek-parca/26x150-sehir-bisikleti-zirhli-dis-lastigi-P230178385?%C4%B0%C3%A7+Lastik=%C4%B0%C3%A7+Lastik+%C4%B0stiyorum&
  8. Emir Aydın

Şu an jantlarımın boyutunu bile bilmiyorum, bu işlere yeni merak saldım. Bugün yarın çıkıp her şeyine bakacağım ancak tahmini olarak soru sormak istiyorum. MTB jantına uyumlu dış yol bisikleti lastiği bulmak çok mu zor?
  9. Emir Aydın

Kilitlenip kilitlenemedeğine bakacağım. Yaklaşık olarak 5-6 yıl önce 800 TL'ye almıştık, o zamana göre fena bir fiyat değildi, umarım kilitlenme özelliği vardır.
  10. Emir Aydın

Bildiğim kadarıyla MTB jantı ile uyumlu dış lastikler var.
  11. Emir Aydın

Ortadan amortisör yok zaten, o açıdan rahatım. Maşalardaki amortisör o kadar etkiliyor mu?
  12. Emir Aydın

Evet gönül isterdi ki iyi bir alüminyum kadrolu bisiklet alayım ancak düşük bütçe ile bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Kadronun ağırlık merkezi filan da yol bisikletlerinde daha farklıdır. Ancak yeni bir bisiklet alamıyorum, düşük bütçe ile bisikletimi asfaltta beni en az yoracak hale getirmeye...
  13. Emir Aydın

Selamlar :) Elimde bir Bianchi bisiklet var, modelini bilmiyorum ancak sanırım önemli değil, herhangi bir MTB bisiklet olarak düşünebilirsiniz. Hafif köy tarzı bir yerde yaşadığım için MTB bisiklet tercih etmiştim, yani tekerleri arazide gitmek için yapılmış. Ancak uzun süre asfaltta sürmem...
  14. Emir Aydın

1000 TL - 2.El Dağ bisikleti arıyorum, önerileriniz nedir?

2. el almanı tavsiye etmem. Ne kadar temiz kullanılırsa kullanılsın, bisikletler bir süre sonra eskiyor. Sıfır almak daha yararlı olur...
  15. Emir Aydın

1500 TL'ye Kadar En İyi Bisikleti Arıyorum!

MTB mi şehir içi mi ?
  16. Emir Aydın

Motorlu Bisiklet Alınır Mı?

Alınabilir. 1 Litre benzin ile 40-60 kilometre yol yapıyormuş, iş görür.
  17. Emir Aydın

hangi bisiklet markasını seçmeliyim

Model hakkında bir bilgim yok ancak 6-7 yıl önce aldığım Bianchi bisiklet (MTB) hala çalışıyor. Sadece benim hatam yüzünden orta göbek dağılmıştı, onu da mahallede makul bir fiyata yaptırmıştım. Diğer hiç bir parçasında sorun çıkmamıştı, sağlam bisikletti yani. Yanlış hatırlamıyorsam o...
  18. Emir Aydın

5000 TL'ye Kadar Alınabilecek En İyi Bisiklet

Bu dönemde bisiklet almak da pek manidar olur :D
Top Bottom