Arama sonuçları: *

1. F

mosso cavalier 700 kaça gider?

2. el olarak satmak istiyorum ancak piyasası hakkında bilgi bulamadım. kozmetiği biraz kötü yarışlara giderken otobüs bagajında çizilebildiğinden dolayı. mosso cavalier 7000 tourney (2017) başka da aklıma pek bir şey gelmiyor genel olarak bu şeklide bir bisiklet
  2. F

Bisikletim baya yavaşladı

Jant vs. Degistiyse birinin gobegindeki mil de sorun olabilir vs vs bunun gibi bircok sey olabilir
  3. F

Zaten yagdan vs. Sorun olsaydi surerken anlardin diye dusunuyorum
  4. F

Sen bisikletciye tekrar gotur sorununu soyle ayni parcalari taksin yani yeni aldigin parcalarin aynisindan taksin oyle bir daha dene cunku belki yeni parcalardan birisi sorunludur
  5. F

Jant gobekleri
  6. F

Frenin hangi tur v fren ise fren mandallari janta deyiyor olabilir
  7. F

hangi bisiklet markasını seçmeliyim

bisiklet deneyimlerim bu şekilde kronun xc modellerine bakabilirsin birde sıfır mı ikinci el mi olsun 1590695070 mosso wildfire modelleri de var
  8. F

ben yarış bisikleti kullanıyorum(normal olarak) ben spora 7 yaşında başladım ilk yarış bisikletim mossoydu ve 1500 TL'ye fiyatına göre çok iyiydi daha sonra merida reacto 4000 aldım hala daha onu kullanıyorum tabii ki evde trainer ve roller la birlikte bu iki marka beni hiç üzmedi mtb olarak kron...
  9. F

bütçe nedir
  10. F

ben triatletim bisiklete ilgim var sana mtb olarak bianchi ve salcano önermem onlar genelde mahhallede iyi olarak anılan markalar sana önerilerim kron mosso carraro merida trek bazılarını düşük fiyata bulamayabilirsin (marka olarak) ama bu markalar seni asla üzmez bu markaların uygun fiyatlı...
Top Bottom