Arama sonuçları: *

• Users: Knnmw
  • In Bisiklet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Knnmw

Kron xc150hd alinir mi?

bende de şu an kron xc 100 var galiba harbiden de parasına değmez biz ucuza aldık diye kullanıyoz hantal baya.
  2. Knnmw

7000tl ye bisiklet önerisi

https://www.kronbisiklet.com.tr/xc100-29-mtb-erkek-m-disk-27-d.html Bende bunun turuncusu var fena bisiklet değil ama sizin oralarda nasıl olur tam bilmiyorum. Ben bununla hafif taşlı/orta büyük taşlı patikalardan geçmiştim çok sorun olmamıştı. (Bisiklet hakkında çok bilgim yok sadece kendi...
  3. Knnmw

7000tl ye bisiklet önerisi

Bu bütçede ya 2. el alıcaksınız ya da bütçeyi arttıracaksınız.
  4. Knnmw

Bisiklet Özellikleri Nasıl Öğrenilir?

Özellikle vites markası fiyata bayağı etki ediyor diye biliyorum.
  5. Knnmw

Max 4000 TL bütçe ile 29 Jant Bisiklet önerir misiniz ?

ng650 güzel bisiklet diye biliyorum kron xc 100/100 mtb falanda fena değil
  6. Knnmw

Kron xc 100 alınır mı ? 5000TL bisiklet önerisi

olabilir ben düşüp kolumu kırmıştım düzeltebilir miyim peki
  7. Knnmw

babamın ruh halini anlamıyorum alabilirim araştır dedi sonra pahalıya satıyor falan dedi bisikletim zaten eski yenisi şart (sürekli zinciri falan atıyor takla falan attım kolum kırıldı bisiklet hurdalar birleşmiş gibi) ama diretmeye devam ediyor anlamadım gitti. bu zincir atma işini çözebilir...
  8. Knnmw

Bu bisikletin frenleri hidrolik mi mekanik mi tam bilgi bulamadım da birde mekanik olursa ne kadar eksi olur sizce 1682350962 hidrolikmiş şimdi babama sordum da adam bisikleti 5.5kya satıyormuş 3 4 ay önce almış sıfırı ile arasında 200tl falan var
  9. Knnmw

Bisiklet 29 jant babamın arkadaşı satıyormuş öyle bir araştırmak istedim eğer bu fiyata alabileceğim daha iyi bisikletler varsa önerilere açığım boyum 1.77m büyük bisikletleri 29 jant sürebilirim diye düşünüyorum.
Top Bottom