Arama sonuçları: *

1. LethalSmile

Bu lastik alınır mı ? ve iç lastik almama gerek varmı ?

Büyük geldi derken? 1624790830 Tamamdır bunu almayı düşünüyorum...
  2. LethalSmile

Denedikten sonra olmazsa iade edebilirim dimi?
  3. LethalSmile

Bisikletçiye gittiğimde jant akor yaptı. Ortadaki yerleri sıktı. Fakat hayla yamuk dönüyordu lastik. Dedim niye bu böyle diye. Dedi ki lastiğin yamuk. (Jant yamuk mu diye kontrol ettim fren ile yamuk değildi. Ben bu lastiği alsam sorun yaşar mıyım şimdi aga?
  4. LethalSmile

26" lastik önerir misiniz?

Bunu alsam bisikletin üstteki demirlerine çarpar mı? : https://forum.donanimarsivi.com/attachments/img_20210627_095257-jpg.259387/
  5. LethalSmile

1624776970 Lastik inik şuan)
  6. LethalSmile

https://www.hepsiburada.com/salcano-excel-26-jant-dag-bisikleti-siyah-yesil-p-HBV000004EIU9?magaza=ALC%20Bisiklet Kadrosu böyle tam.
  7. LethalSmile

Peki lastik kalınlaşınca etrafdaki demirlere çarpmaz mı? Çarparsa ne yapmalıyım? En son yeni lastik aldığımda(1.95) yandaki demire vuruyordu. Havasını indirdim biraz düzeldi.
  8. LethalSmile

100 Felan bütçem. Bisikletin türü yok aslında. Gövdesini aldık gerisini topladık felan. Salcano gövdesi var Fakat baya eski yani. 2010 Model olabilir.
  9. LethalSmile

Ben de almak istiyorum. Orjinali 1.95 sence alsam sorun yaşar mıyım?
  10. LethalSmile

Merhabalar. 26 jant bir biskletim var. Arka lastiği çürüdü çok eski olduğu için. Yenisini almak istiyorum. Fakat alabilceğim en kalın lastiği almak istiyorum. Sizce hangisini alayım? Lastik önerir misiniz? (şuanki lastiğim 26x1.95)
  11. LethalSmile

Hangi Bisiklet Daha Güzel?

Hepsi berbat ki :(
Geri