Arama sonuçları: *

1. LokmanBey

bisikletimi satamıyorum lütfen yardım edin

Bisiklet piyasası yok denecek kadar az hocam fazla satış olmaz tanıdığınız ya da satabileceğiniz kişileri bulsanız daha iyi olur
  2. LokmanBey

Bisiklet için aksesuar ve benzeri ürün önerisi

Hocam sıfır istiyorsanız o bütçe Hocam ön çamurluk konusunda haklısınız öneriniz varsa alabilirim. bagaj konusuna gelecek olursak internette satılan 2 adet cepli ve 1 adet telefon tutacağı ve koruması olan çanta gördüm o hoşuma gitti. ışıklandırmam var hocam...
  3. LokmanBey

Işıklandırmam mevcut hocam o konuda sıkıntı yok ama telefon tutacağı eşya koyabileceğim çanta vesaire önerebilirsiniz ya da aklınıza ne geliyorsa 1690223835 Hocam söylediğiniz ürün bisikletten pahalı
  4. LokmanBey

Kuvvetten yana sıkıntı yok hocam futbolcu insanız koymaz bana dediğinizi anladım galiba ya kuvvetten ödün vereceksiniz ya da yoldan :D
  5. LokmanBey

Şu anda ön dişli 1'de arka dişli ise 3'de hocam bu dişlilerin 1 veyahut 7'de olması neyi değiştiriyor mesela?
  6. LokmanBey

Hocam 26 jant 21 vites kullanıyorum dediğinizi yapıyorum hocam başka yapmam gereken bir şey var mı bugün zincir kırıldı zaten o yüzden biraz tedirginim
  7. LokmanBey

Hocam vites ayarları nasıl oluyor acaba Birkaç deneyimim oldu vitesi arka vitesi 3-4'e aldım ön vitesi'de 1'e aldım ve birinci viteste çok rahat pedal çevirilebiliyor vites yükselltiğimde pedal ağırlaşıyor sizce hangi ayarlarda kullanmalıyım işe gidip geliyorum yokuş çıkıyorum sonrada bayır...
  8. LokmanBey

https://www.trendyol.com/quickier/kadro-ustu-heybe-canta-p-90661184 https://www.trendyol.com/urz-store/bisiklet-cantasi-2-gozlu-su-gecirmez-ozel-kumas-ucgen-kadro-arasi-suluk-hazneli-2-5-lt-kapasite-p-141968978 Hocam şu tarz şeylere baktım biraz sizinde öneriniz varsa alabilirim ve bisikletten...
  9. LokmanBey

soru başlıktadır
  10. LokmanBey

Bisiklet kilidi önerisi

Sağlam ve dayanıklı olursa iyi olur bütçe 0-200 arasında önerilerinizi alabilirim
  11. LokmanBey

Abdullah abinin bisiklet videosu ne zaman :D

O SENE BU SENE
Top Bottom