Arama sonuçları: *

• Users: MTBC
  • In Bisiklet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. MTBC

Hangi Bisikleti Almalıyım ?

Hiç kullanmadım bu modeli, o yüzden ne desem yalan olur ancak droplar için sizi üzmez. Urban freeride da başlangıçta işinizi görecektir.
  2. MTBC

hidrolik maşa kitlenir başlangıç için ideal diye düşünüyorum
  3. MTBC

Üsttekini alın derim hocam.
  4. MTBC

Tekerlekleri patlamayan bisiklet önerisi alabilir miyim..?

Bisiklet bu konuda önemli de bildiğim kadarıyla zırhlı lastikler öneriliyor ama onların da güvenilirliği tartışılır. https://www.akakce.com/bisiklet-lastigi/zirhli.html
  5. MTBC

6500tl ye kadar şehir bisikleti önerisi

Mosso Legarda'lar vardı dostum bende bir ara bakmıştım da sonradan vazgeçtim. Sen bir bak istersen, alırsan da buraya yazabilir misin aldığın bisikleti bana da öneri olsun.
  6. MTBC

5000 TL'ye bisiklet tavsiyesi

Kırklarelindeyim, bulabilirsem bir bakmam lazım hocam. Triban 500 L mi alayım, M mi alayım ne dersiniz? Kadro olarak pek bilgim yok :)
  7. MTBC

Ben de öyle düşünüyorum hocam da o fiyat bandında önerebileceğiniz Gravel var mı?
  8. MTBC

Teşekkür ediyorum. Graveli inceledim, çok hoşuma gitti açıkçası.
  9. MTBC

Daha önce arkadaşımın bana hediye olarak verdiği dağ bisikletini 3 yıl kullandım. 80 - 100 KM kullanışta ciddi anlamda beni yoruyordu yol bisikletine göre. Ancak şehir bisikleti kilogram ve kullanışlık açısından daha hafif diye biliyordum. Dağ bisikletine düşüncelerimi kaydırmalı mıyım sizce...
  10. MTBC

Herkese selamlar. Boyum 1.80 yaş 24, kilo 90 . Kendime uygun bir şehir bisikleti veya gravel bisiklet bakıyorum. Dağ bisikleti düşünmüyorum. Genellikle uzun yol yapmayı düşünüyorum ara sıra toprak yollardan giderken konfor olarak beni üzmeyecek bir bisiklet arıyorum. Fiyat olarak biraz daha...
Top Bottom