Arama sonuçları: *

1. MdlTTesla

Max 1.800tl bisiklet önerisi istiyorum.

Güncel
  2. MdlTTesla

2000 tl civarı yol bisiklet önerisi?

Güncel
  3. MdlTTesla

1500-1800 tl arası f/p bisiklet önerisi

Aradığım özellikler:orta amatsör olmayacak Dağ/hibrit/yol fark etmez. Hız odaklı olursa sevinirim. Fiyat performans olmalı Eğer dağ bisikleti önerirseniz hidrolik diskli ya da mekanik diskli olmalı. Yol bisikleti önerirseniz daha iyi olur. Teşekkürler iyi günler.
  4. MdlTTesla

2 Bisiklet Arasında Kaldım?

Bisan bisikletin linkini atar mısın?
  5. MdlTTesla

2000 tl civarı yol bisiklet önerisi?

Teşekkürler iyi günler.
  6. MdlTTesla

Mosso Bisiklet İyimidir?

Bisiklet bu kardeşim öyle bilinçsiz kullanırsan merida bile alsan kırılır. Hem ne yapacaksın atlama vs. Adam akıllı sür gez bisiklet ile.
  7. MdlTTesla

Mosso Bisiklet İyimidir?

İyidir.
  8. MdlTTesla

Ankara'da en iyi bisiklet satan yer?(f/p olarak)

bu ay.
  9. MdlTTesla

Hiç bilmiyorum şöyle diyim; Mosso wildfire 29 jant hidrolik disk 1600 tl idi. Mosso legarda 2021 (düz maşalı,v frenli modeli) ise 1400 tl idi.
  10. MdlTTesla

Evet
  11. MdlTTesla

Aynen onu bende biliyorum. Oradan daha iyisi var mı diye sormuştum teşekkürler
  12. MdlTTesla

Ulus mu? Yoksa başka bildiginiz daha iyi yer var mı?
  13. MdlTTesla

1000 TL - 2.El Dağ bisikleti arıyorum, önerileriniz nedir?

Rock rider 540(st olanı yada normal olanı keyfin bilir) Rock rider 520(aynı şekilde st modeli var bununda) Mosso wildfire hyd
  14. MdlTTesla

3000TL'ye Kadar En Fiyat Performans Bisiklet Nedir?

Salcano önermem. Yahu Merida varken salcano ne ya cidden x kişi yada x'in y si seviyor tavsiye ediyor vs. Yazmayı kesin lütfen ciddi bilgi çöplüğü oluyor. Ve kafası karışıyor insanların. Bakın yazmayın demiyorum ama en azından kendi tecrüben ile yaz. Belki yalan söylüyor nereden bileceksin şuan...
  15. MdlTTesla

Bana soracak olursan keyfin bilir,keyfine karışmamakla beraber fakat ben performansa önem veririm. Yarış olmaz=4 mevsim kullancağım,teker patlama olasılığı çok. Dağ olmaz:ağır,yavaş. O yüzden en mantıklısı şehir yada yol(4 mevsim kullanmayacak ise)
  16. MdlTTesla

İnce teker ve şehirde kullanmak için sormuşsunuz; 1. Önerim yol bisikleti(yol bisikletide şehirde kullanılır ama şehirde.şehire rakıma ve yol kalitesine göre değişir.); Mosso cavalier 700 claris 2.önerim ise şehir/tur bisikleti Merida crossway 20-v...
  17. MdlTTesla

Kron TX100 Bisiklet Nasıldır?

Dün baya araştırdım. Şuana kadar bulduğum fiyat performans açısından en iyi bisiklet ; Mosso legarde 2021 msm v fren. +Kitlenebilir maşa. +21 vites +Altus(arka) + tourney(ön)set ((vites seti)) +V fren (hafiflik ve fiyat açısından daha mantıklı)(altus fren seti) +Mitas ince lastik +Al kadro +13...
  18. MdlTTesla

Mesala gidon kırılması. İki saat sayamam. Bisiklet forumda veya YouTube da araştırabilirsin.
  19. MdlTTesla

Kron genel olarak iyi marka değildir. Kronik sorunları baş ağrıtır. Ama iyi bir set varsa yani mesala sora set varsa ve diğerlerinden daha f/p ise alınır.
  20. MdlTTesla

Kron genel olarak iyi bir marka değil ama eğer özellikleri iyi ise alınır. Mesala vites seti en kötü claris olsun bence vites geçerken takılmaz ve verimli bir sürüş olur. Birde amatsör kitlenebilsin bu çok önemli. Abi eğer dediğim özelliklerde fiyat çok oynamacak şekilde başka markalara...
Top Bottom