Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Bisikletimi Nasıl Hızlı Şekilde Elden Çıkartırım?

Sahibinden, letgo vs sitelerden satma ihtimalin düşük olduğu gibi hırsızların göz dikme ihtimali yüksek. Tanıdığın bi bisikletçiye söyle şu fiyattan satıyorum diye o da ilgilenen birisine denk gelince sana yönlendirir, belki böyle değerini çok öldürmeden satabilirsin ama hızlı olması düşük ihtimal.
  2. Ricciardo

Bisiklet ile ilgili sorularım

Geçmiş olsun kardeşim, birdaha o bisikletçiye gitmezsin. Ben de hız göstergesi kullandım ancak pek bi özelliği yok açıkçası, tek güzel yanı hız denemesi yapmak olmuştu kaldı ki o hızlar da bisiklette çok tehklikeli zaten. Yapmasan daha iyi. Telefon tutacağı alırsan Stravia vb. üzerinden kaç km...
  3. Ricciardo

Bir süredir bisikletçilerden uzağım şu kadar olmalıydı diye fiyat veremem, birkaç başka bisikletçiye sorarsın sana fiyat verirler. *veledin biri Yani sibop açıkta olursa bi çocuk geçerken öylece basıp havasını söndürebilir, sibop kapağı takılı olsa daha iyi olur.
  4. Ricciardo

-Sadece fren kablosu değişmişse bence oldukça pahallı. -Sibop kapağının olmaması sorun değil ama veledin biri geçerken indirmesin havasını, 2 liraya 2 kapak tak. -Hız göstergelerini Çin üzerinden bakmanı öneririm. Tr'den daha hesaplı ve fonksiyonlu oluyordu. (1.5-2 sene evvel)
  5. Ricciardo

Jelli Sele Kılıfı Ne Kadar İş Yapar ?

Selen hali hazırda kalın ve yumuşaksa jelli kılıf çok etki etmez, ancak uzun süre kullanıyorsan fark eder.
  6. Ricciardo

Jelli Sele Kılıfı Ne Kadar İş Yapar ?

Yol bisikletlerinin ince ve sert seleleri olur, onlarda fark eder de selen zaten yumuşaksa pek fark etmez.
  7. Ricciardo

Hangi bisiklet daha iyidir?

Model bilmiyorsam da Quato markayı şimdi ve şuanda duydum. Elimizde sadece marka bilgisi varsa bence Quato alma.
  8. Ricciardo

1500TL bandında Dağ Bisikleti önerisi

Fiyata göre fena değil ama Corelli müşteriyle ilgilenme ve hatasını kabullenme konularında rezalet bir iş çıkarıyor. Almayı düşünürsen bunu untma. Bisiklet sektöründen bayağıdır uzağım alternatif öneremiyorum. Kron fiyatları baya uçmuş, onlardan da uzak dur.
  9. Ricciardo

Sizce bu bisiklet alınır mı?

Rica ederim, önceliğini çok satan ve "yerliyizz milliyizz lağnn" üzerinden primi kasılmayan markaları önceliklendir. He yerli olsun da bunun reklamı maalesef genellikle kalitesiz ürünleri kakalamak için yapılıyor, halkın kendine kazığı işte... Neyse dediğim gibi daha bilinen markalar düşünün...
  10. Ricciardo

Sizce bu bisiklet alınır mı?

Arkadaşlar bunu pek söylemek istemezdim ama "Corelli çöp". Şehirde çocuklar sürer onun için iyidir fena değildir ama uzun yol demişsiniz, perişan eder. Bisikletforum'da bir üye vardı, bisiklet yanlış ayarlı gelmişti, ilk kullanımından perişan olmuştu da onun bile hatasını kabul etmemislerdi...
Top Bottom