Arama sonuçları: *

1. T

Abdullah abiden gördüm bisikleti elektrikli yapıcam

Hacı 5000w takınca bisikletlikten çıkıyor artık motor oluyor o 😂
  2. T

Kron Bisiklet Boyama

Güzel bir sonuç almak için bisikletin komple bütün parçalarını sökmen lazım. Arkadaşın dediği gibi eski boyayı tamamen çıkarman için zımpara atman lazım ama 500 ve 1000 lik atsan yeter. Sonrasında bisikleti iyice bir temizle. Boya için de sprey boya atabilirsin. Uzun ömürlü olması için ve...
  3. T

Maltepe veledroma gelmeyi düşünenler gelmesin.

geçmiş olsun
  4. T

Maltepe veledroma gelmeyi düşünenler gelmesin.

Zaten uzun zamandır yolu çok kötü.
  5. T

Bisiklet Pedal sorunu

Vites ayarın düzgün olmadığı için olabilir. Bu video ya bir göz at istersen.
  6. T

Kadrosu değişmiş bisiklet alınır mı?

Kadrosu ve maşası değişmişse artık o mosso değil ki :D . Bir problem olmaz bu arada eğer uyumlu parçalar kullanıldıysa
  7. T

Uzun yol Uyumlu dağ biskleti Lastiği önerisi

Schwalbe marathon plus bakabilirsin
  8. T

Bisiklet önerisi max 11.000 tl

Yok ben soran arkadaşa cevap olarak yazdım. O yaşlarda zaten çok da farketmiyor insan ne olsa biniyor. Çocuk mutlu olsun yeter. Benim dediğim biraz daha detay keyif arayanlara yönelik.
  9. T

Dağ bisikleti kategorisi altında 3 tane jant boyutu vardır: 26 27.5 ve 29 26 jant dağ ve patika yollarında rahat manevra yapmak isteyenlerin seçtiği bir jant boyutu dur. 29 jant ise dağ ve patika yollarında çukur ve deliklerden fazla etkilenmeden üzerlerinden geçmek konusunda avantaj sağlar. 29...
  10. T

Nerde kullanacak bisikleti. 29 inc jant dağ bisikletlerinde kullanılır. Şehir için çok ideal olmaz.
  11. T

bisikletten anlayanlar yardımcı olabilir mi

Tavsiye etmem ne kullanması keyifli ne de uzun ömürlü bir bisiklet.
  12. T

Dağ Bisikleti Önerisi

İkinci el bakmanızı tavsiye ederim. Sıfır bisiklet fiyatları çok uçuk.
  13. T

BİSİKLET RUBLESI ACİLMİYOR

Kurbağacığı çok iyi sıkıştırman lazım aleti sıyırmaması için ya da direkt ruble sökme aletininki ile aynı numaralı anahtar ile sökmelisin.
  14. T

Bu satıcı güvenilir mi?

Net dolandırıcı. Fiyattan ve hesabın 2023 şubatta açıldığından bunu anlayabilirsin.
  15. T

BİSİKLET İÇ LASTİK ÖNERİSİ!

michelin alabilirsin. Decacthlonunkiler de fena olmuyor.
  16. T

Bisiklet eldiveni tavsiyesi

Anladım. Yine de bu bi tık fazla kalın kaçabilir. 1668934887 TRY 143.16 52%OFF | Su geçirmez bisiklet eldiveni kış dokunmatik ekran bisiklet eldivenleri açık Scooter rüzgar geçirmez sürme motosiklet kayak sıcak bisiklet eldivenleri https://a.aliexpress.com/_EJQadql 1668934917 Bunlar fena...
  17. T

Kışlık mı bakıyorsun? Bu attığın çok soğuk havalarda kullanmak için.
  18. T

Dostum aliexpress e bakabilirsin. Ben ordan çok bisiklet eldiven aldım. Senin bütçene uygun modeller genelde çok kaliteli oluyor.
  19. T

Bisikletten anlayan var mı?

resim atabilir misin
Top Bottom