hocam 26*1.95 ama büyütmek lazım çünkü bu boyutta dış lastik bulamıyorum daha önce cstnin aldım 1820 sanırım kodu dişleri çok çabuk bitti niyeyse sağlamda gözüküyordu aslında
Bianchi cobra 26 jant bisikletim var artık lastik patmasından bıktım adam gibi dış lastik almak istiyorum artık ama maxxis gibi kaliteli kolay patlamayacak bi marka var mı pek bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
26x1.95 ölçüsünde https://www.sismanbisiklet.com/urun/cst-26x1-95-mtb-dis-lastik-c1820 şunu buldum ön lastikle aynı olsun isterdim ama ön lastiğin aynısından bir türlü bulamadım
Bianchi cobra kullanıyorum maşa kilitleniyormu bilmiyorum genel olarak düz yolda kullanıyorum dağ bisikleti gibi değil yardımcı olursanız sevinirim
1612539362
Fotoğraf atabilirim isterseniz
herkese selamlar bisikletimin arka lastiğin de ufak bir yarık var yeni lastik almak istiyorum önerilerinizi göz önüne alarak bisiklet marka model bianchi cobra 21 vite 26 jant bütçe 70-80 civarı
sebebini bilmiyorum ama arka teker kendini kilitledi geri geri götürünce lastik geri dönüyor ama ileri itince nedense lastik dönmüyor tamiri ne kadar tutar sizce