Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

26 Jant Bisiklet Önerisi

Kardeşim için 26 Jant bisiklet arıyoruz. Salcano, Bianchi, Kron gibi markalar iyi olur. Bütçe çok fazla değil maks 3000 lira civarına çıkabiliriz. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Türü önemli değil, parkta yolda falan sürecek.
  2. Yasin Çelik

Bu Bisiklet Alınır mı??

Senin ne için kullanacağına bağlı. Şahsen ben iyi bir dağ bisikletini her zaman yol bisikletlerine tercih ederim.
  3. Yasin Çelik

Bu Bisiklet Alınır mı??

Fiyatını haketmediğini düşünüyorum. Sanki biraz marka satıyor gibi.
  4. Yasin Çelik

Bisiklet ile Kaç Km Hızla Giderim?

Tamamen sana bağlı, iyi bir sürücüysen 25-30 km/h çok rahat gidersin.
  5. Yasin Çelik

bisikletin arka tekeri dönmüyor

Bilyeleri dağılmış olabilir. Eğer durum buysa bir bisikletçi 30-40TL civarına yapabilir.
  6. Yasin Çelik

Kron xc100 alınır mı?

Kron almayın, aldırtmayın. Bunu en iyi @Abdullah Hacıgül bilir. Birçok sorun yaşadı.
  7. Yasin Çelik

Beyler kron vortex 4.0 bisikletinde Hareket yapılmıyor

Kanka kaldıran her bisiklette kaldırıyor valla. Ben de bisikletten sanıyordum ilk başta, sonra arkadaşlarımı görünce sorunun bende olduğunu anladım.
  8. Yasin Çelik

Kron Xc75 ve Xc100 aralarındaki fark ne ?

Abdullah beye kron alma diyenler vardı bilemiyorum. Ben de bu bisikletlerden düşünüyordum ama kararsız kaldım almayacağım sanırım.
  9. Yasin Çelik

Kron TX100 Bisiklet Nasıldır?

Şimdi yasak falan var zaten kanka. Alacağım zaman iyice araştırırım piyasayı öğrenirim. Bianchi de bakabilirim.
  10. Yasin Çelik

Anladım dostum. O halde yine Salcano bakayım ben. 8 senedir Salcano Hector kullanıyorum hala da büyük bir sorunu olmadı. Teşekkürler.
  11. Yasin Çelik

Bisikleti kaça satarım?

Abdullah abiye sat. 😊
  12. Yasin Çelik

Çevremdeki birçok kişi kullanıyor ve sorun yaşayanı görmedim. Tasarımını güzel, malzeme kalitesini de yeterli buluyorum. Ne gibi sorunları olabilir?
  13. Yasin Çelik

Kron markasını seviyorum. Ben de yakında bunun gibi bir bisiklet almayı düşünüyorum. Bence bu bütçede alınır.
  14. Yasin Çelik

Elimdeki Bisiklet Satsam Ne Kadara Gider

Yaz geliyor. Alıcısı çıkar. Pazarlık isterlerse 800-900 artık ne kadara olursa.
  15. Yasin Çelik

Elimdeki Bisiklet Satsam Ne Kadara Gider

800'e gider bence kanka.
  16. Yasin Çelik

1500 TL'ye Kadar En İyi Bisikleti Arıyorum!

Bütçe 5000tl'den 1000tl'ye düştü. :) İnce tekerlek tek süspansiyonlu bir bisiklet bak derim abim. Kalın tekerler şehir içinde iyi olmuyor.
  17. Yasin Çelik

Bisiklet Vites Teli Önerisi

Kanka ben bisikletçide 20tl'ye bir tel taktırmıştım. Sıkıntısı yok valla.
  18. Yasin Çelik

5000 TL'ye Kadar Alınabilecek En İyi Bisiklet

5000tl'ye kadar çıkmaya gerek yok gibi abi bu işini fazlasıyla görecektir tam bir f/p https://www.hepsiburada.com/kron-rc1000-2017-model-yol-bisikleti-54-kadro-p-HBV000003H8IC?magaza=HerkeseBisiklet
  19. Yasin Çelik

5000 TL'ye Kadar Alınabilecek En İyi Bisiklet

😂😂 Bu zamanda ne yapacaksın abim bisikleti 😁
Top Bottom