Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Bisikletimi sattım fiyatı nasıl?

Mosso wild fire 27.5 jant kırmızı v frenli 21 vites. Evraklar vesaire yok 3 4 çizik var ön iç lastik patlak. 7 8 yaşında babasıyla 3 çocuk geldi baktık 7.500 anlaştık pazartesi alacaklar ama babamgil sanki ederi 20k gibiymiş gibi konuşuyor. Sizce verdiğim fiyat nasıl? Kondisyonu temiz neredeyse...
  2. Yozgatlııı

Bu bisiklet iyi midir?

kadro çelik ve maşa yok v jant v fren şehir içi uygun ama bu sporda ileri düzey tatmin edicilik beklersen senlik değil.
  3. Yozgatlııı

Son bisiklet konusu.

reis 170 boyla her bisikleti sürdüm inan profosyonel değilsen takma fazla, 18 kadro alsın arkadaş tam olacaktır.
  4. Yozgatlııı

Son bisiklet konusu.

reis git çarşıya alacağım ayana otur bir iki aklında ne kadar boy ölçü varsa git bak gel internetten alıyorsun sanırım al ya, çok taktın boy mevzusunu o kadar önemli değil.
  5. Yozgatlııı

Bu bisiklet alınır mı?

bütçe el verirse https://www.akakce.com/bisiklet/en-ucuz-mosso-wildfire-m-v-27-5-jant-21-vites-erkek-dag-i-fiyati,1132800898.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwqIm_BhDnARIsAKBYcmv7A5yoG1y556kZdQbaFaBr9KJb-LYHKy8FqP6O5_n4-B8tHivKecwaAspLEALw_wcB
  6. Yozgatlııı

Downhill ve enduro bisiklet önerisi

Kadrosu kırılıyor onun genelde arka teker tarafı 1738271637 520 sandım pardon
  7. Yozgatlııı

Bisiklet performans yükseltme

lastiklerin güzelmiş
  8. Yozgatlııı

Bisiklet performans yükseltme

hocam o bisiklete o kadar masraf yapmanız değmez. üstelik performansı arttırmaz 1 2 dişli yükseltmeniz, performans arttırmak istiyorsan, arka vites aktarıcını, vites kollarını ve fren kollarını değiştir. hidrolik zaten kaliteli bir fren koluna sahip olman lazım hidroliği daha güzel hissedersin...
  9. Yozgatlııı

2. El bisiklet önerisi

Hocam mosso Wildfire bitti işte daha başka bakmayın.
  10. Yozgatlııı

2. El bisiklet önerisi

Hocam gece 2 gibi müsait olurum unutmaz işlem bakayım hemen
  11. Yozgatlııı

2. El bisiklet önerisi

Bu attığın güzel
  12. Yozgatlııı

2. El bisiklet önerisi

Corelli koltuk konusunda çok iyi. Mosso konusunda koltuk kötü diyorum.
  13. Yozgatlııı

2. El bisiklet önerisi

Aradaki fiyata her türlü değer. Mosso wildfire alın rahat kullanın. Tek önerim mosso alırsanız güzel bil koltuk almanız olacaktır. Aksi taktirde uzun sürüşlerde sakat kalabilirsin :D
  14. Yozgatlııı

2. El bisiklet önerisi

2.el alacaksan kron X100 x150 corelli snoop 2022 model ve üstü 5.0 ve üstü bak. Az daha çıkarsan Mosso Wildfire 2021 modeller 8k felan full Shimano Altus set. Hiçbiri üzmez 1721993968 Jant boyundan çok kadro boyu önemli. 29 jant 16 kadro bir şey alırsan tekerler büyük kadro küçük olur. Sana...
  15. Yozgatlııı

Bisiklet önerisi istiyorum.

Biraz anlıyorsan kendin toplarsın, bence öyle uygun oluyor. ha 0 istersen pek bir şey yok bu bütçede ama corelli snoop serisi alabilirsin. ben corelli snoop 4.3 kullanıyorum. bende senin gibi anlamıyordum başta öylesine gezmeye almıştım ama bisiklet çok büyüleyici bir şey ister istemez 1 2 sene...
  16. Yozgatlııı

Bisiklette tek teker yapmak.

bendede ilk başlarda öyle oluyordu bende internette okudum tavsiye aldım ama okumakla olacak iş değil süre süre deneye deneye mantığı çözüyorsun
Geri