Arama sonuçları: *

1. habbassaka

Bisikleti neye göre seçmeliyim ?

buluştuğunda test ediceksin vites geçişlerinde aksama, orta göbek arka göbekte ses olup olmadıgı hatta en önemlisi akorlara bakmalısın. jant tellerinde bir taraf ne çok gergin, ona karşılık gelen ters taraftaki tel ne çok boşta olmalı. ikinci el de bunu yapıyorlar. jantta bir problem var diyelim...
  2. habbassaka

en güzeli, takımlarında sorun yoksa 4k ya bedava kaçırma. harika bir spor. hem mental hem fiziksel..
  3. habbassaka

spor amaçlı düşündüğün için yol bisikleti almanı tavsiye ederim. attığın ilandaki bisiklet fena değil. giriş olarak alınabilir. bisiklet piyasasında ikinci el vardır. bisiklet alırken 2. el alınmaz diye bir tabir asla olamaz. selesini değiştirirsin sargı bezini değiştirirsin olur biter...
  4. habbassaka

Jantım İç Lastiğimi Patlatıyor

misal yol bisikleti için ben bunu kullanıyorum siz kendi jant genişliğinize göre böyle bir şey almalısınız veya elektrik bandı da iş görür ama uzun ömürlü bir çözüm olmaz https://www.houseofbike.com/urun/zefal-pvc-jand-bandi-hybrid-28-29-gri-18mm
  5. habbassaka

Spor için bisiklet önerisi.

mosso cavalier claris serilerinden bir tane alabilirsin veya biraz daha üzerine koyabilirim dersen mosso tiagra serisinden alabilirsin. çok güvenilir ve sağlam bir markadır. üzerindeki setler zaten bu iş için. kendim 2018 den beri claris modeli kullanıyorum haftada ortalama 100-200km antrenman...
  6. habbassaka

Salcano City Explorer vs Ümit Quebec 2890

Bütçe de sizi yormuyor ise daha iyi olur Anlamadığım fotoğraftaki bisiklette hidrolik disk fren takımı ve amortisör maşa var dolayısıyla bu model HD oluyor. Ayrıca VR modelde Amortisörlü Maşa yok ve V fren var :S Satıcı tam hakim değil herhalde olur öyle
  7. habbassaka

anladım salcano alüminyum kadroya sahip diğeri çelik, ümit marka çok eskidir ama çelik kadro seni biraz daha yorar diğerine göre. biraz da takım farkları var ama okula gidip gelmede kullanacağından çok problem olacağını sanmam.
  8. habbassaka

yol bisikletlerine baktın mı? daha keyifli olabilir okula gidip gelmek belki zamanla spor amaçlı da kullanırsın
  9. habbassaka

ne amaçla kullanacaksın?
  10. habbassaka

Bisiklet Pedal sorunu

orta göbek çatlak/kırık.
  11. habbassaka

Bisiklet lastiği değiştirmek bisikletin hızını etkiler mi?

yol lastiği takarsan sürtünme azalır, daha rahatlar, daha iyi hızlanır, geç yorulursun ama bu janta o lastikler olmaz. şuan kullandığın lastiklerin ölçüsü nedir?
  12. habbassaka

Hollanda da günlük bisiket yolculuğum ne kadar sürer? Sizce mantıklı mı?

yollar düzse her gün keyif alırsınız işe gitmekten, yol bisikleti alırsanız daha avantajınız olucaktır. bisiklet düşünüldüğü gibi zor bir spor değildir. hamlığı attıktan sonra daha iyi olacaktır
  13. habbassaka

5-8k Bisiklet önerisi

Mosso cavalier clariss 2018 model kullanıyorum bir çok farklı yollarda kullandım. Çok ama çok memnunum. Mosso veya kron markalarının yol bisikletlerine bakabilirsiniz. Önerimdir.
  14. habbassaka

Bisiklet orta göbek tırr tırr ses sorunu

Göbek dağılınca içeride dağılan kendi parçaları ve özellikle taş parçaları araya girer, zamanla o bölge aşınma yapar. Daha sonra göbek değiştirdiğinde takacağın yeni göbekte problemler yaşayabilirsin. İhmal etme.
  15. habbassaka

Bisiklet orta göbek tırr tırr ses sorunu

sesin pedallardan gelmediğine eminsen göbek dağılmıştır o şekilde kullanmakta bisikletinin sağlığı için iyi değil
  16. habbassaka

8k civarı bisikletl önerisi

spor amaçlı kullancaksanız ve bu işi hakkıyla yapmak bir tutkuya dönüşecekse sizin için, yol bisikleti önerebilirim mosso, trek bu markalar sağlam markalardır. Ben de başlangıç olarak hibrit bir bisikletle başladım bu spora zamanla tutkuya dönüştü keşke zamanında yol bisikleti alsaydım dedim o...
  17. habbassaka

9k TL full donanımlı yol için bisiklet önerisi

2018 mosso cavalier claris kullanıyorum hala daha parça değişimi yapmadım claris parçalar çok ama çok kaliteli. Benimde aklımda artık değiştirme fikri var eğer değiştirirsem kesinlikle aynı claris set olan Mosso Cavalier Aero Claris almayı düşünüyorum. Haftada min 3-4 sefer olmakla birlikte...
  18. habbassaka

İkinci El Mosso Bisiklet Kaça Satılır?

Dostum bisikleti ikinci el olarak bir bisikletçiye satmaya çalış veya almak istediğin bir bisiklet varsa takas + nakit olarak teklif et. Genelde ikinci el bisiklet satıyor bu yerler hem onlar için mantıklı hem bizim için güzel oluyor. Bire bir biraz alıcı zor bulursun letgo/sahibinden gibi...
  19. habbassaka

Bisiklet bi süre sonra sıkar mı?

Hybrid bisikletle önce kendini test et. Keyif alırsan bir sonraki aşaman yol bisikletiyle sahil tarafında, bisikelet yolunda, veledrom da performans odaklı sürüşler gerçekleştirebilirsin.
  20. habbassaka

bisiklet mili için 400₺?

Başarılar kg
Top Bottom