Arama sonuçları: *

• Users: john
  • In Bisiklet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. john

BİSİKLETİME SABİTLEME AKTARICI APARATI ALINIYO MU

pek anlamadım ama :/
  2. john

evet biliyorum ama dedim zaten böyle bir şey yok, sadece bu ürünü kullanarak biraz daha ömrünü uzatabilir bence çünkü zincir sıkılaşacağı için aktarıcı öne doğru kayıcak ve uçtuğunda yere değmicek. aklımdan geöen bu benim şahsen başka bi seçenek yok.
  3. john

bunun kesin bir çözümü yok fakat şu ürün zinciri ve aktarıcıyı daha sıkı tutarak esnemeyip kırılmasını önleyebilir. (her bisikletçide yok ama yinede bisikletçilere bakmanda fayda var internette aşırı pahalı)...
  4. john

bisiklet tavsiye. 5000max tercihen fat bike

güzel sağlam bisiklet maşa hariç :d
  5. john

anladım ya size iyisi denk gelmiş yada ben dirtjump gibi kullandığımdam dayanamadı .d
  6. john

.D bende kullandım bisikleti biraz dirtjump gibi kullandığımdan dolayı pert oldu max ömrü 1 sene ama 2 seneyide yay sesiyle götürür. kronik bunların maşası.
  7. john

mosso wildfire ve maşa kalitesi mi yapma bro sen düz kullanıcılardansın o zaman.
  8. john

DAĞ Bisikleti önerisi (tek aynakol) (MTB)

inan her yeri aradım taradım yok seneye diyorlar oda 25-27 k arası fiyat olcak diyorlar.
  9. john

valla hacı bende carraro big fs almak istiyorum stok olsa direk sıfır alıcam ama yok. 2. el de 1 tane var konuştuk felan ama onunda faturasında bi anormallik var. :/ bulursan çift süspansiyonlu güzel bir şey sende bana haber edersen sevinirim...
  10. john

ön vites tek vites
  11. john

Carraro BIG FS SX EAGLE 27,5 12-V Alınır mı ?

Bu bisikleti almayı düşünüyorum fakat fiyatlar uşmuş haliyle 2.el almayı düşünüyorum sizce alınır mı ? kullananız var mı varsa yorumlarını yazabilir mi birde başka bir öneriniz varsa 2. el temiz farklı marka-model felan öneririseniz sevinirim...
  12. john

Dirt Jump bisiklet önerisi

yani cidden koskoca forumda hiç mi kimse yok yaw bilgi öneri verebilecek.
  13. john

Dirt Jump bisiklet önerisi

evet arkadaşlar dirt jump bisiklet almak istiyorum aklımda carraro bandit pro var. fakat bu bisikletin alt modelinde maşada kronik bir arıza mevcut bu modelde mevcut mudur ondan korkuyorum bilgisi olan ve başka bi önerisi olan var mı ? (toplama ile uğraşmak istemiyorum 2 yıldır da bu işten uzak...
  14. john

Bisiklet jantı garanti kapsamına girer mi?

bence kitapçığa bak yada bilgili birine danış öyle götür garanti kapsamında olsa bile kimse uğraşmamak için demez.
  15. john

1500W Elektrikli Bisikletim Hazır 🔥

abi gta açıyo mu xmfkfkfk
  16. john

Mosso Raceline 27.5" 18 Kadro BİSİKLET NASILDIR?

mükkemmel altus set fena sayılmaz açıkcası tourney e göre :d
Top Bottom