Arama sonuçları: *

• Users: sveaz
  • In Bisiklet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. sveaz

2. El bisiklet önerisi

corellinin koltuğu yırtılmadığı sürece iyi ama 1 yılı geçip te yırtılmayan koltuk görmedim şu zamana kadar xd en iyisi bir tane kendine uygun ergo koltuk bulup her bisiklette onu kullanmak
  2. sveaz

2. El bisiklet önerisi

bence o fiyatı düşük her bisiklet için geçerli ama XD
  3. sveaz

2. El bisiklet önerisi

kankam çok fazla corelli kötüleyen insan var fakat ben 4 yıl boyunca corelli kullandım düzgün upgrade yaptığın sürece çok iyi bir bisiklet oluyor sana tavsiyem alıp ön arka göbek ve ön arka fren mt200 ile değiştirirsen müthiş bir bisiklet oluyor maşası bence 5 serisinin gayet iyi en azından ben...
  4. sveaz

Mounty 27.5 jant bisiklet alınır mı?(3999TL)

bu fiyata 2. el corelli 4.1 bakabilirisniz çok daha iyi bir tercih olucaktır
  5. sveaz

Kron xc150hd alinir mi?

0 alıcaksan aldıktan sonra bütün göbekleri değiştir daha iyi oluyor 2. el alıcaksan bulaşma tr deadam akıllı hd kullanmayı bile insan yok
  6. sveaz

Bisiklet maşası nasıl yumuşatırım

fotoğrafını atarmısın ayar mekanizmasının?
  7. sveaz

bisikletimi satamıyorum lütfen yardım edin

düzgün toplanmış cgler çok güzel oluyo bu arada allah tekerini düz bastırsın
  8. sveaz

ya hayır sıkıntı oda değil arkadaş gelip bisikletlerin geneline sallıyor yok arabalar kadar gelişmiyor cart curt diye sorsan spd ne diye onu bile bilmiyodur ya bilmesine gerek te yok bilgilendirirz ama bilmeden böyle konuşması çok gülünç yani
  9. sveaz

ASKLDJNFSJKLADFNKSJDFNSKDJFNSFJKH malımı abartmıyorum evladım bisikletler hakkında cahilsin cahilliğini gideriyorum zaten bisikletimi burda satmaya da uğraşmıyorum niye satmadı diye merak ettim konu eski bir konu zaten
  10. sveaz

dostum en kötü tourney setli bisikletler zaten 5k dan başlıyor ki tourney en giriş seviyesi 1708724834 kankam belli ki konu hakkında bilgisizsin gelip burda iddalaşma eskiden 15 kilo bisikletlere biniyordun şimdi benim bisikletim 9 kilo tek kolumla bile taşıyabiliyorum bunun bile nasıl bir...
  11. sveaz

bin liraya bisiklet mi varmış :D
  12. sveaz

hocam o dediğiniz bisiklet çok eski benim bisikletimin üstünde r2000 claris set var sadece set zaten 7k civarı bir şey ediyor o yüzden değerinde yazdığımı düşünüyorum ki zaten birisi alıcı gözüyle bakarsa kırmam da fiyatta da yardımcı olurum yani
  13. sveaz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-acil-satilik-corelli-kr200-yaris-yol-bisikleti-full-claris-setli-1132014070/detay
  14. sveaz

merhabalar arkadaşlar benim bir yarış bisikletim var ve paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum ama bir türlü satamıyorum bisikletimin durumuna göre piyasa piyasa altı bir fiyat yazdım fakat hiç tık yok nerelerde satabilirim şu anda sadece sahibindende ilanı var isteyen olursa atabilirim
  15. sveaz

Spor için bisiklet önerisi.

bunun yarı fiyatından daha düşük fiyata claris li bisikletler satılıyo hocam bu fiyata tourney almak cidden parayı çöpe atmak olur
  16. sveaz

2.El Dağ Bisikleti Tavsiyesi Bütçe:₺6.000

rica ederim hocam ne demek forum kültürü bu yüzden var trdeki en ciddi anlamda bu işi yapan adamlardan birisi burakns bide özcan güler var ama o daha çok yol bisikleti sürüyor onada bakabilirsin keyifli sürüşler
  17. sveaz

hocam kask konusunda benim düşüncelerim biraz farklı açıkcası kaskı uzun yolda polis laf etmesin diye takıyorum ama dağda gerçekten lazım oluyor burakns nin kullandığı tarzda kasklar ali expreste ucuza vardı alabilirsiniz
  18. sveaz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-corelli-snoop-5.1-dag-bisikleti-4-bin-tl-son-fiyat-1129315922/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-corelli-snoop-5.1-mtb-dag-bisikleti-1147226199/detay 1705953928 bisikletçiye...
  19. sveaz

arka dişli setinin en büyük dişlisi normalde küçük olur onu büyütüp bayırları vs kolay bir şekilde çıkarsınız
  20. sveaz

değiştirmiş olabilir bilmiyorum ön arka amörtisörlü doğru düzgün bir bisiklet almak için biraz fazla para vermen lazım vites konusunda bence vites sayısının çok bir önemi yok vites oranları daha önemli 7x3 alıp arkayı glide ile 40t yaparsınız dağ çıkamayacağınız yer kalmaz 1705952848 nerde...
Top Bottom