Arama sonuçları: *

1. thewisshin

Sm-rt30 rotoruma metalik balata kullanabilir miyim kullanırsam ne olur?

resin pad only yazıyor rotorda. ömrü daha mı çabuk biter metalikte
  2. thewisshin

Sm-rt30 rotoruma metalik balata kullanabilir miyim kullanırsam ne olur?

soru başlıkta arkadaşlar balataları değiştirmem gerektiğinde hangisini almalıyım organik mi metalik mi metalikler benim için daha iyi ama disk uyarmı bilmiyorum.
  3. thewisshin

İnternetten alacağım bisikleti kendim kursam garanti dışı kalır mı?

yapmasında problem yok zaten eski bisikletimi ben kendim hallederdim o işleri ancak şimdi sıfır alacağım ve sıfır bisikletlerde ilk bikaç ay ücretsiz bakım var diye biliyorum ve garanti dışı kalırmı onu bilmiyorum diğer bisikletim ikinci eldi hiç bilmiyorum
  4. thewisshin

ön teker gidon boğazı falan sökük geliyor sadece normal bir bisiklet kutudan nasıl çıkıyorsa
  5. thewisshin

internetten bisan mtx 7300 almayı düşünüyorum ve bisiklet gelince ben kendim kursam garanti dışı kalır mı yoksa servise mi götürmem gerekiyor? bide ilk bakımlar için ne yapmalıyım bilmiyorum neler yapmam gerekli?
  6. thewisshin

Bisan MTX7300 mü daha mantıklı yoksa Kron XC150 mi?

maşa konusunda bir fikriniz var mı acaba?
  7. thewisshin

bisiklet toplamak uzun zaman istiyor ve taksitle alacağım bisan daha mı mantıklı yani
  8. thewisshin

İki bisiklette kafa kafaya aktarıcılar frenler falan aynı ancak maşa ve göbek farkları var fiyatlarıda aynı hangisi almam daha mantıklı olur? İkiside 2024 model. Benim için önemli olan maşa sağlamlığı zoom mu daha iyi yoksa mozo mu bilemedim biliyorum ikiside giriş seviye ancak aralarından...
  9. thewisshin

Bisiklet orta göbek tırr tırr ses sorunu

ne gibi sıkıntı olur mesela
  10. thewisshin

biraz sallantıdan bişi olmaz dimi 1684169408 çok az sallantı birde tırr sesi çıkarıp biraz titriyor 1684169471 ama şuan gitmesinde falan bi sıkıntı yok dediğiniz gibi iyice bozulana kadar sürerim sonra bisikletçiye götürürüm.
  11. thewisshin

en iyisi zahmete girmeden bisikletimi bisikletçiye vermem 150 lira vericem yapacak bişeyim yok iki yer biliyorsum ikiside 150 dedi
  12. thewisshin

tamamdır ben bi değerlendircem hangisi daha mantıklı diye ama büyük ihtimalle ben kendim malzemeleri alıp kendim yaparım bisikletçilere halen güvenemiyorum.
  13. thewisshin

bu aynakol sökmek içinmiş bunu buldum https://www.hepsiburada.com/rectus-bisiklet-gobek-aynakol-on-cark-krank-disli-sokme-anahtari-aleti-pm-HB00000S2QYU 1684165106 bunla sökebilirm yinede değil mi
  14. thewisshin

https://www.n11.com/urun/aynakol-sokme-aparati-20725566?magaza=inanbisiklet bu olur mu bide kurbağacık var onun iş göreceğini düşünüyorum
  15. thewisshin

bilyalı göbektir ben kendim yapabilsem alıp yaparım ancak yapacak aparatlarım yok esenlerde sokak bisikletçileri gereksiz pahalı ve özensiz yapıyorlar maalesef. v fren ayarlamaya bile 20 lira alıyorlar neyseki disk fren bakımı yapabiliyorum kim bilir ona nekadar isterler. balata sormuştum ben 60...
  16. thewisshin

yakınımdaki bisikletçilere sordum geldim ancak sorduklarımın ikiside 150 liraya bilya değişmesi gerek dedi ve böyle biraz daha sürebilceğimi fazla bişi olmayacağını dedi. şuanda fazla param yok böyle idare edeceğim.
  17. thewisshin

yarın götüreceğim zaten yapacak hiçbir şeyim yok
  18. thewisshin

bilyalıyı rulmanlıya çevirince ne gibi farklar oluyor merak ettimde
  19. thewisshin

hocam derse bunun değişmesi lazım bilyalı göbeklemi değiştireyim
  20. thewisshin

büyük ihtimalle bilyalı çünkü bisiklet fazla pahalı değil 100-120 liraya yaparsa yaptırırım yoksa bisiklet biraz yatacak gibi.
Top Bottom