Arama sonuçları: *

1. Ata Şen

Yeni Başlayanlar İçin Fotoğraf Makinesi Önerisi

hayyam foto teknikten alabilirsiniz fiziksel mağazaları da var. eos 4000d 700d den alt sınıf bir makine olarak geçer diye hatırlıyorum daha yeni olmasına rağmen. Nikonun d5300'ü güzel bir modeldi fakat d5100'ü bilmiyorum. Bunun dışında lense para harcamak daha mantıklı bir iş fakat kitlens sizi...
  2. Ata Şen

Yeni Başlayanlar İçin Fotoğraf Makinesi Önerisi

Canon eos 700d şuan kullandığım makinem biraz ağır fakat onun dışında başlangıç için yeterli zaten önemli olan lensler. 1686758235 bu arada amaçlarınız için bir profesyonel makine alıp hele hele başlangıç seviyesi alıp o kadar para vermek mantıklı değil eğer daha yüksek bir amaçla veya bir hobi...
  3. Ata Şen

Güncel Fotoğraf Makinesi Önerisi

Fujifilmin modelleri taşınabilirlik açısından iyidi özel ders hocam hobi olarak ilgileniyordu hüseyin aldırmaz (instagramdan araştırabilirsiniz profesyönel fotoğrafçı)dan ders almıştı Hüseyin hoca yanılmıyorsam x pro 3 modelini kullanıyordu. Fuji nin makineleri de iyi diye biliyorum 1650307902...
  4. Ata Şen

Güncel Fotoğraf Makinesi Önerisi

Eos r öneririm çok güzel makinedir fakat 26k olmuş 17k ya eos rp var artan bütçe ile lens alabilirsiniz tabi size kalmış daha çok canon makineler bildiğim için bu ikisini öneririm
Top Bottom