Arama sonuçları: *

1. Burak.twitchNietral

Nikon Coolpix L310 Alınır mı

Arkadaşlar 2.el l310 nikon buldum 250.liraya alınır mı sizce. Amatör fotoğrafçılık için yeterli midir
  2. Burak.twitchNietral

Kendimi Fotoğrafçılıkta Nasıl Geliştiririm

Sağolasın da belli kameraların fiyatları çok arttı. Telefon la kendimce çekiyorum yukarıda da gösterdim, pro modunu da öğrendim diyebilirim ama kendimi acemilikten bir üst seviyeye taşımak istiyorum. Işık kullanarak falan çektikten sonra onları nasıl başkalarına sunarım yada tepki alırım onu da...
  3. Burak.twitchNietral

Çok sağolun 🙂
  4. Burak.twitchNietral

Evet 500px e attım fakat kısa süre sonra uygulama kısıtlıyor istatistikleri bile. Para olayı ise sevdiğim bir şeyi yaparken kar gütmek diyebilirim
  5. Burak.twitchNietral

Çok sağol, evet haklısınız ama telefonla ilerler mi bilmiyorum ve makineler de malum arttı fiyatlar ve fotoğraflarımı nerede gösterebilirim yada bu işten nasıl bir süre sonra para kazanabilirim
  6. Burak.twitchNietral

Teşekkürler :) 1612448223 Pek efekt sevmiyorum havasını bozuyor bu tarz fotoğrafların. Birinin resminde belki olabilir ama
  7. Burak.twitchNietral

Arkadaşlar Bayadır fotoğrafçılığa ilgi duyuyorum. 1 2 yıldır gördüğüm güzel yerlerin fotoğrafını çekiyorum. Kendimi bu alanda nasıl geliştirebilirim.
Top Bottom