Arama sonuçları: *

1. Alı Yldz

Benim çizmiş olduğum üç tane manzara resmi

Benim diğer çizmiş olduğum wraith nasıl olmuş. Sezon 9 daki sunulan skin.
  2. Alı Yldz

Ben instagramda paylaşıyorum diğer çizmiş olduklarım birde canım sıkıdığı için çizim yapıyorum. devenin boyunu çok zorladı beni birde doğru düzgün odaklanamadım ağrım olduğu için odaklanınca e nefes almayı unutuyorum farkında olmadan devenin boynu düzeltmeye çalıştım birde ben bakarsk çiziyorum...
  3. Alı Yldz

Benim çizmiş olduğum üç tane manzara resmi : 1-Ali Dağı manzarası 2-Erciyes Dağı manzarası 3-Çöl manzarası sizce nasıl olmuş ? Ali Dağı resmi benim baktığım halı. Resimlere iyi bakmalar dillerim ;)
  4. Alı Yldz

Benim çizmiş olduğum Apex Legends Sezon 9 wraith çizimim

Benim çizmiş olduğum Sezon 9 daki Demon's Whisper Wraith skini sizce nasıl olmuş ?
  5. Alı Yldz

Renkli kalem ile çizmiş olduğum Scorpion ve Sub Zero

Ortalama 10-15 dk yaptım akşam. 1620195315 elimdeki ten renki için uygun renk yoktu.
  6. Alı Yldz

sağ ol rintarou bende gelişmeye çalışıyorum bu sadece can sıkıntımı geçirmek için bunları çiziyorum. Benim diğer resimlerinde instagrama attım onlarada göz attınız ;)
  7. Alı Yldz

Herkese merhabalar bugün benim renkli kalem çizmiş olduğum Scorpion ve Sub Zero çizdim sizece nasıl olmuştur. Diğer çiziminde instagram tan attım : https://www.instagram.com/p/COb8LniI-Z8/?igshid=613qt74rt8kz
  8. Alı Yldz

Renkli kalem ile Apex Legends Voidwalker yeniden renklendirme

Herkese merhabalar : Bu gece yapmış olduğum Wraith in Voidwalker skini yeniden renklendirme yaptım nasıl olmuş. Yorumlarınız ve Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Resme iyi bakmalar dilerim 😂
  9. Alı Yldz

Renkli kalem ile çizmiş olduğum resmim

Benim bakarak çizdiğim bu. 1619596726 Ben sadece hobi olsun diye çiziyorum laptopla çok oynadığım ve oyunlar eski gibi eğlence vermediği için resim çizmeye başlayadım.
  10. Alı Yldz

Ben araştırıyorum beğendiklerimi çiziyorum. 1619594199 biraz karıştırdım ben istemeden yanlış yazdım birde gece çizdim gözüm kıpkırmızı oluyor o yüzden.
  11. Alı Yldz

Birde bakarak çiziyorum telefondan falan o yüzden farklı olabiliyor bazen.
  12. Alı Yldz

evet 1619593754 Pinteresten de paylaşıyorum.
  13. Alı Yldz

Ha tamam çünkü tam boyut olmayınca bulanık oluyor. 1619593467 18 yaşındayım.
  14. Alı Yldz

resmi netleştirerek baktınız mı tam ekran olarak.
  15. Alı Yldz

Herkese merhabalar bugün sizlerle renkli Hellcat Wraith resmi yaptım. 1-Gölgeler ve renkler daha canlı 2-Mavi renk yansıması 3-Japonca ve Korece kendi adımı yazdım Not : Resme iyice bakınız rica olur.
  16. Alı Yldz

Renkli Kalem ile çizmiş olduğum Wraith DepthsOfTheVoid (Yeniden Renklendirdim)

Saç renki ne olmalı Emre123a ve Vesemir ? Siyah mı Kırmızı mı Beyaz mı olsun.
  17. Alı Yldz

Renkli Kalem ile çizmiş olduğum Wraith DepthsOfTheVoid (Yeniden Renklendirdim)

Herkese merhaba bugün benim tasarlamış olduğum Wraith in Depths Of The Void Skini yeniden renklendirdim Saç renki ne olmalı : 1-Siyah 2-Kırmızı Üst ve Alt giyim Renki : Kırmızı Siyah Ayakkabı Renki : Kırmızı Tasarlamış olduğum skinin adı ne olmalı sizden de ad önerisi istiyorum Benim düşündüğüm...
  18. Alı Yldz

Benim yapmış olduğum renkli Wraith skini

Aynen hocan yeni başlayanlar için eski sezondaki skinler sunulsa keşke sunsalar.
  19. Alı Yldz

Sağ ol XecAts Keşke bu benim çizmiş olduğum skin oyunda olsa.
  20. Alı Yldz

Herkese merhabalar bugün benim çizmiş olduğum renkli Wraith skini. Skinin adı : Black Void (Kara Void) Saç renkli : Siyah üst giyim renki : Mor alt giyim renki : Kırmızı ayakkabı renki : Kırmızı Siyah Bu çizimim nasıl olmuş ? Wraith Night Terror adlı skin 2019 Sezon 1 de sunuldu. Kolluk ve void...
Top Bottom