Arama sonuçları: *

1. Conqureor

Crackli Adobe Uygulamaları

kanka normalde söylencek çok şey varda uzatmaya fayda yok fikrine saygı duyuyorum .)
  2. Conqureor

hayır konu sahibinin sorusuyla alakasız değil konu crack bir uygulama bende bunun yanlış olduğunu ona İNSANLIKLA söyledim sizde gelip linç ettiniz ayrıca crack indirdikten sonra olanları sende bende diğer arkadaşlarda biliyor güvelinir olsn olmasın her türlü zararlı
  3. Conqureor

sana demedim zaten genel olarak söyledim .D?
  4. Conqureor

tamam kanka uzatmaya gerek yok siz bilirsiniz.
  5. Conqureor

diğer konulara baktığımda herkes karşı şimdi ben karşı olunca linç mi yiyorum xd
  6. Conqureor

yalnız büyük küçük yazman :D yaşın 15 falan galiba emek hırsızlığına devam ayrıca saçma falanda değil nasıl paran olmadığında düzgün yemek alamıyorsan paran yoksada (GENEL İHTİYAÇ olmayan şeyler SU YEMEK gibi olmayan şeyler için böyle bişey yapmak asıl saçma olan bu) almıyacaksn
  7. Conqureor

sizin yaptığınız şey şu bu uygulamalara destek çıkıp yarın bigün rdr2 crack istiyen birini linç ediyorsunuz :D
  8. Conqureor

tamam karşı ol veremiyorsan kullanmaycaksın bu kadar basit. 1621005918
  9. Conqureor

bütçen yoksa kullanmayacaksın kardeşim
  10. Conqureor

kardeşim olsun olmasın ben karşıyım crack e emek hırsızlığının sanal hali
  11. Conqureor

crack e kesinlikle karşıyız forumca sizde girmeyin o konulara indirdikten bir gün sonra 'pc me virüs girdi nasıl temizlerim' diye konu açacağınız için hiç uğramayn
Top Bottom