Arama sonuçları: *

1. Covid19

MOV dosyası After Effects ve Premierde doğru renkte gözükmüyor !

Örnek videonun orijinal hali sol taraftaki - sağ taraftaki ise after'ın içine atıp hiç bir ayar yapmadığımda görünün video
  2. Covid19

MOV dosyası After Effects ve Premierde doğru renkte gözükmüyor !

Arkadaşlar bir adet mov video var ve bu videoyu after'ın içine attığımda telefonda gördüğüm renkleri programların içinde göremiyorum. Parlaklaşıyor video. Bunun nedenini bilen var mı ? Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  3. Covid19

After Effects Copy-Paste Sorunu Nasıl Çözebilirim ?

Örnek veriyorum bir video var ve üstündeki Türkçe yazıları arapçaya google çeviri ile çevirip yazacağım.Ancak google çeviriden kopyalayıp after effectse gelip yapıştırdığım zaman hiç bir şey olmuyor.Arapçayıda tek tek elle yazamayacağımdan dolayı böyle bir sorunla karşılaşıyorum bunun bir çözüm...
  4. Covid19

PREMİER PROYU NASIL CRACKLEYEBİLİRİM ? (Acil)

Ücretsiz lazım
  5. Covid19

PREMİER PROYU NASIL CRACKLEYEBİLİRİM ? (Acil)

Bir usb üzerinden yüklemiştim tüm programları sorunsuz kullanıyordum.Premier proya ne olduysa adobe creative bağlandı bir şeyler oldu şimdi satın almam gerektiğini söylüyor oysaki ben hiç birini satın almamıştım.Nereden crackleyebiliriz bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  6. Covid19

After Effect 3D Camera Sorunu

Çözümü var mıdır bunun ? Videoya yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum internettede bulamadım.
  7. Covid19

Sorunsuz MasterCollection CC Nereden İndirebilirim ?

Soru başlıkta beyler
  8. Covid19

Adobe Mastercollection Nereden İndirebilirim ?

Soru başlıkta
  9. Covid19

Freepik Premium Üyeliği Olan Var Mı ?

Arkadaşlar üyeliği olan var ise bana bu fotoğrafı paylaşabilir mi rica etsem ? https://www.freepik.com/premium-psd/restaurant-facade-logo-mockup_10780673.htm#page=4&query=outdoor%20mockup&position=45&from_view=search
  10. Covid19

Kitap Tasarımında Yardımcı Olabilecek Var Mı ?

Bitmiş iş ebadı (16x24)cm olan, sırttan dikişli, kendinden kapaklı bir formalık bir kitap/dergi tasarımı. Çalışmanın konusu öğrenci tarafından belirlenecektir. Ancak burçlar, yemek tarifi, şiir kitabı vb. olmayacaktır. Kapak tasarımı, sayfa düzeni vb. hususlar öğrenci tarafından...
  11. Covid19

Adobe Programlarını Crack Kullanıyorum

Tamam bir şey olmaz merak etme ya ben de kullanıyordum.Şuanda grafik tasarımcı olan abim usbden geldi yükledi programları onu kullanıyorum çok da dert değil
  12. Covid19

Adobe Programlarını Crack Kullanıyorum

Ya crack mrak kullan gitsin bir şey olacağını sanmıyorum güvenilir yerlerden indirdiysen.
  13. Covid19

İllüstratör Görüntü Kaybetmeden Kaydetme Nasıl Yapılır ?

Arkadaşlar illüstratörde çalışma yaptım ancak bunu jpeg olarak kaydetmem gerekiyor bionuluk da pp yapabilmem için.Ancak dosyayı photoshop da açtığım zaman görüntü kaybı oluyor ama illüstratör de açtığım zaman herhangi bir görüntü kaybı oluşmuyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
  14. Covid19

BİONLUK ÖDEMEYİ NASIL ALIRIM ?

Onaylamak nasıl oluyor aga ? Yani senin paketlerini satın alana kadar mı ?
  15. Covid19

Aga adama kullancan mı desem yok der nerden bileyim nerede kullanacak :D Gitti 20 liramız :D
  16. Covid19

Aga ben adama pdf dosyasını attım sonra bana dedi ki ''Teşekkürler başka arkadaş ile hızlı ilerledik hemen yapıverdi'' dedi.Yani bana gerek kalmamış gibi söyledi.Ben şimdi bunu şikayet ediyim mi yoksa pdf dosyasından zaten bir şey çekip yapamaz mı ? 1608405629 Pdf dosyasından sonra ai ve epsyi...
  17. Covid19

Beyler başlıkta da gördüğünüz gibi birisiyle anlaştım tasarım konusunda şuan da yaptım da fakat ödeme mi nasıl alacağım hiç bilmiyorum ilk işim çünkü.İlk önce dosyalarımı gönderip ödemeyi almam gerekiyor yoksa ödemeyi aldıktan sonra mı dosyaları göndereceğim ? Bir de ödemeyi yaptı diyelim bunu...
  18. Covid19

Logo Tasarımında Başarılı olanlar bi bakabilirmi?

Ücretsiz logo mu arıyorsun kardeşim
Top Bottom