Arama sonuçları: *

1. LenKys

MSI ASUS AORUS resmi wallpaper ihtiyacı olan varsa indirebilir

ne demek hoca yeterki ihtiyacınızı görün kalitesiz virüslü yerlerden indiricenize düzgün yerden kaliteli wp kullanın
  2. LenKys

ihtiyacınızı gördüyse ne güzel :)
  3. LenKys

ağırlıklı oyun oynuyorsanız ALT+TAB sürsini kısaltmak için size düz siyah fonlu wp öneririm mesela çok uzun bir süre şunu kullandım bence çok hoş
  4. LenKys

ne tür mesle oyun olarak cs go valorant vs gibimi
  5. LenKys

bu markaların benim yaptım reklama ihtiyacı varmı sence 😀 ve bu tarz markalı wpları çok beğeniliyor kalitelidir oluyor ve bir çok kişi kaliteli marka wpları arıyor Google dan kalitesiz HD olmayan indirmesinler burda resmi markaların wplari var ihtiyacı olan alsın
  6. LenKys

MSI ın ileriki sayfalardaki wallpaperlar çok kaliteli
  7. LenKys

daha bir çok kişi sade siyah wallpaper tercih ediyor oyunlarda alt+tab süresini etkiliyor ve gereksiz sistem yoruyor
  8. LenKys

msıcı olmama rağmen cidden asus logosuna düşüyorum
  9. LenKys

https://rog.asus.com/wallpapers 1655154308 ASUS daha fazla seçeneği varmış onunki daha hoş bence
  10. LenKys

bir sürü var hocam 44 sayfa ileride daha çok beğenebileceğiniz wallpaperlar var bakmanızı öneririm
  11. LenKys

Arkadaşlar msı sitesinde dolaşırken denk geldim bilmeyen arayanlar bakabilir msı kaliteli wallpaperları google dan kalitelisini aramaktansa burda resmi msı asus aorus linkleri var ihtiyacınız varsa baksın çok kaliteli wallpaperlar var google dan resimlerden indirmenizi önermem MSI...
  12. LenKys

Kaliteli oyun içi veya marka gifleri atarmısnız

pc ana ekrana koyucam eğer güzel hd oldunu düşünüyorsan at
  13. LenKys

Kaliteli oyun içi veya marka gifleri atarmısnız

pc ana ekrana gif arıyorumda kaliteli oyun içi veya kaliteli bir markanın gifi olur (msı,amd,nvdıa gibi) google da baktım güzel gifler var ama kalitesi düşük hd değiller hd güzel gifler atarsanız sevinirim(anime sevmiyorum anime atmayın).(konuyu yanlış katagoride açtıysam kusura bakmayın en...
  14. LenKys

Bu logolar kaç euroya satabilirim?

adamın söyledine göre kendisi yapmış ne kadar uğraşmış bilemem euro etmeyebilir zaten bene çok eder felan demedim ama adama iyice peş para etmez çok kötü felan diye muamele yapmışlar kötü olabilir ona göre sana göre ama adam onunla uğraşmış böyle eleştiri olmaz daha yapıcı bir şekilde...
  15. LenKys

Bu logolar kaç euroya satabilirim?

İste gerçek eleştiri bu be herkes adamı aşağılamış internetten mi buldun bunlar o kadar etmez çok basit is felan demişler küçümseyerek
Top Bottom