Arama sonuçları: *

1. Lyndray

Mobil Uygulama Tasarımım Nasıl Olmuş? [Figma]

Eline sağlık güzel olmuş :) Bir mobil uygulama geliştirici olarak tasarımı beğendim. Yeni bir projeye başlayacak olsaydım tasarımı yapmanı isteyebilirdim :D
  2. Lyndray

Kelime ezberleme uygulaması yapıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Word puzzle diye düşündüm de işten pek vakit bulamıyorum onun için tahmini 3-4 haftaya anca yayınlayabilirim diye düşünüyorum
  3. Lyndray

bunu gibi bir şey denemiştim de arkada resim olunca çok karışık gözüküyodu hoşuma gitmemişti
  4. Lyndray

Resimlerde eklemeyi unutmuşum test ekranı da bu şekilde. Her doğru cevapta +10 puan yanlış cevapta da -5 puan olarak skor tutuyorum 1662819512 Ayrıca uygulama içinde ki kelimelerden bağımsız olarak kendi listeni ve liste içindeki kelimeleri oluşturma kısmını da ekledim. Bu şekilde sadece...
  5. Lyndray

react native 1662818509 teşekkür ederim, arka plan nasıl sizce? anasayfa da açık bg varken kelime sayfasının biraz koyu renkli olması genel tasarımı bozuyor mu? 1662818541 Figmayla birkaç temel şey yapmıştım çok bilgim yok. Asıl sorun aklımda bi tasarım olmaması :D
  6. Lyndray

Hafta sonları zaman buldukça uygulama yazıp bitirdiğim zaman google play de yayınlamak istiyorum. Temel şeyleri bitirdim ancak tasarım konusuna kafam çok basmıyor :D Tasarım konusunda tavsiyelerinizi almak isterim
Top Bottom