Arama sonuçları: *

1. MR EE

Video edit için program yardımı

Davinci Resolve indir. Crack gerek yok. Bedava ve çok güçlü.
  2. MR EE

Video Render Sırasında Çökme Sorunu

Selamlar. Küçük bir render işim var. Bikaç klibi birleştirip arkasına bir müzik koyup render alacağım. Üç farklı program denedim, üçünde de render sırasında program çöküyor. Videoların tamamı 1080P MP4 formatında. Sorun nedir sizce? Teşekkürler. Denediğim programlar: Davinci Resolve (lisanslı)...
  3. MR EE

Grafik Tablet Önerisi

Aşırı profesyonel bir şey almakta gözüm yok. Orta seviye bir şey olsa yeterli. Ne önerirsin?
  4. MR EE

Grafik Tablet Önerisi

Selamlar. Hediye olarak bir grafik tablet satın alacağım. Photoshop’ta kullanılacak. Bütçem 500 lira civarı. Hangisi iyidir, neye göre iyidir hiç bilgi sahibi değilim. Bana bir model önerebilir misiniz? Teşekkürler.
  5. MR EE

Fotoğraf editleme programı önerisi.

GIMP var. Bedava.
  6. MR EE

En iyi Photoshop ve video editleme programları hangisi

Ücretsiz Photoshop alternatifi için GIMP önerebilirim.
  7. MR EE

Adobe illustrator'un en iyi ücretsiz alternatifi nedir?

Şu dörtlü öneriliyor: Inkscape BoxySVG Vectr Krita
  8. MR EE

3D Bir Tasarımı Png Kalıba Nasıl Dökerim?

Sorunu tam olarak anladığımdan emin değilim ama. Çok basitçe ekrandaki 3D görüntüyü SS alıp Photoshop'da arka planını silerek PNG dosya olarak kaydedebilirsin.
  9. MR EE

Logo Seçimi ve Ufak Bir İstek

Sağdaki. Çapraz yazı olmamış ama.
  10. MR EE

tasarım nasıl yapılır nasıl öğrenilir

Eline sağlık. Ticari olmayan logoyu çok rahat tasarlarsın PS ile o sorun değil. İş baskı almaya, logoyu bir yerde kestirmeye, bu işten para kazanmaya vesaire geldiğinde PS çok zorluk çıkarıyor.
  11. MR EE

Ben de PS kullanmayı seviyorum ama logo işi için uygun değil. PS piksel tabanlıyken Illustrator vektör tabanlı.
  12. MR EE

Önce eskiz yaparak hayalindeki logoyu kurşun kalemle çalış. İyi bir logo her zaman basit olmalı, kolay okunmalı ve olabildiğince az çizgiden oluşmalıdır. Youtube’da logo tasarımı ile ilgili tonla video var. İşin temel esaslarını öğretiyorlar. Photoshop kullanma. Git Illustrator öğren. Logo...
  13. MR EE

Adobe Illustrator yeni dosya açma sorunu

Şu videodaki adımları takip et:
  14. MR EE

Logo yapma programı önerisi

Profesyonel yapmak istiyorsan Illustrator. Photoshop önermiyorum. Illustrator vektör tabanlıyken Photoshop piksel tabanlı.
Top Bottom