Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Fotoğraf Netleştirme Programı

Remini (mobil için ama dosya aktarımı yaparak bilgisayardaki fotoğrafları da netleştirebilirsiniz).
  2. MeynnZenith

Yapay Zeka Çizimi Yeni Resimler

Kullanması ücretsiz mi ve herkese açık mı?
  3. MeynnZenith

HD ve kaliteli Wallpaper bulabileceğim site önerisi

Bende var ama arka planda o şekilde çalışan bir uygulama istemiyorum.
  4. MeynnZenith

HD ve kaliteli Wallpaper bulabileceğim site önerisi

Soruyu yanlış konu altında soruyor olabilirim, özür diliyorum şimdiden. Başlıkta belirttiğim gibi, HD ve kaliteli wallpaper bulabileceğim (PC) bir site önerir misiniz? Güvenli olursa sevinirim.
  5. MeynnZenith

Videolara altyazı ekleme uygulaması.

Öneriniz için çok teşekkür ederim ama benim kendim yapmam gerekiyor. Hem ilerideki meslek seçimlerime ön hazırlık hem de kendimi geliştirme açısından yani.
  6. MeynnZenith

Yok ya ne kusuru. Ben profesyonel derecede bir şey yapmayacağım sadece okul ödevleri için falan uygulama arıyorum. O yüzden ücretsiz ve basit bir uygulama arıyorum.
  7. MeynnZenith

Paralı mı? Bana ücretsiz lazım. 1638816419 Öyle bir uygulama derken? Ben bir uygulama örnek vermedim ki.
  8. MeynnZenith

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, nereye açacağımı bilemedim. Sorum şu, videoları indirip altyazı eklemek istiyorum ama bunu hangi programla yapabilirim bilmiyorum. Kullanması basit ve sadece bunun gibi küçük eklemelerde kullanabileceğim bir uygulama var mı? Camtasia Studio...
  9. MeynnZenith

Animasyonlu wallpaper nasıl yapılır?

Kendi resmimi de animasyonlandırabiliyor muyum WPE ile?
  10. MeynnZenith

Peki arka plan olarak nasıl ayarlayabilirim? Bir programı falan var mı? Steam'de Wallpaper Engine var, oraya dosyayı atsam oradan ekleyebilir miyim?
  11. MeynnZenith

Zaten onu nasıl yapacağımı bilmiyorum ya :D.
  12. MeynnZenith

Elimde bir görsel var buna animasyon ekleyip arka plan olarak kullanmak istiyorum. Nasıl ve hangi programlar ile yapabilirim? Yapımı kolay mı? Ben bu konuda pek bilgili değilim, herkesin yapabileceği bir yöntem olursa iyi olur yani. Hangi program ile animasyon ekleyip hangi program ile duvar...
  13. MeynnZenith

İlk Photoshop çalışmam, nasıl olmuş? (Zombi temalı)

Teşekkür ederim.
  14. MeynnZenith

Bilerek beyaz yapmıştım ama dediğiniz gibi gözlerinin etrafı kırmızı olabilirmiş, güzel hava katarmış. Teşekkürler. 1628221974 Teşekkür ederim.
  15. MeynnZenith

Yeni gördüm. Yukarıda açıkladım onun nedenini. Teşekkürler fikriniz için. 1628196824 O kadar fazla blur yapmamıştım aslında, nedense çok fazla gibi görünüyor son halinde. Eklememin nedeni de dikkati yüze vermekti. 1628196835 Teşekkürler.
  16. MeynnZenith

Göz kırptığını fark edemiyorum ben :D. Teşekkürler fikriniz için.
  17. MeynnZenith

Yukarıda dediğim gibi, fotoğrafın dosyalarını kaybettim ve bir cihazdan diğerine aktara aktara çözünürlüğü de düştü sanırsam. Bu kadar düşük değildi çünkü. Fikriniz için teşekkürler.
  18. MeynnZenith

Gerçekçiden kastınız nedir? Ölü gözleri gibi yaptım aslında. Rengi soluk ve göz bebekleri beyaz. Fikrinizi belirtirseniz sevinirim. 1628196458 Kiyaget derken kıyafet yazmak istediğinizi düşünüyorum. Yukarıda açıkladım neden net olmadığını. Fikriniz için teşekkürler.
  19. MeynnZenith

Ben de öyle düşünüyorum. Daha az blur yapacaktım ama ps dosyalarını kaybetim :(. 1628196356 Teşekkürler.
Top Bottom