Beğendim, eline sağlık. Tek hoşuma gitmeyen şey, yatay dikdörtgenimsi gri bir şey koymuşsun ortada, onun kadının üstüne gelmesi hoşuma gitmedi, arka planda olsa daha iyi olur. Ne denir bilemedim :) Tekrardan eline sağlık
Hocam ilk fotoğrafta baskı çok kalitesiz duruyor, iyi bir algı yaratmıyor. Bu meselelerden anlamam ama ben bi soğuk yaklaştım, daha kaliteli bir baskı kullanılmış gibi yeniden tasarlayabilirsin belki. Eline emeğine sağlık.
Bir şeye benzedi mi bilemem ama birkaç upscale ve biraz keskinleştirme denedim. Belki ciddi bir efor ile okuyabilirsin. Arkadaşlarla anlaşsan her biriniz bir soruya biraz vakit verseniz bende %65-70 doğruluk payına ulaşabilirsiniz. Konuları spesifik olarak tespit edip çalışırsanız sınav hiç...
Benim şimdilik bir logo ihtiyacım yok. İhtiyacı olan arkadaşlar varsa onlar için şey edersiniz. Şimdiden elinize sağlık, isterseniz hazırlayınca konu açın biz de fikir belirtelim :)
1613854622
Dostum oyun için falan veya varsa küçük bir şirket vs için bi logo yapacakmış. Konsept serbest :)