Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Fotoğraf manipülasyon çalışmam nasıl olmuş?

Beğendim, eline sağlık. Tek hoşuma gitmeyen şey, yatay dikdörtgenimsi gri bir şey koymuşsun ortada, onun kadının üstüne gelmesi hoşuma gitmedi, arka planda olsa daha iyi olur. Ne denir bilemedim :) Tekrardan eline sağlık
  2. Ricciardo

Giyim firması için branding ?/10

Hocam ilk fotoğrafta baskı çok kalitesiz duruyor, iyi bir algı yaratmıyor. Bu meselelerden anlamam ama ben bi soğuk yaklaştım, daha kaliteli bir baskı kullanılmış gibi yeniden tasarlayabilirsin belki. Eline emeğine sağlık.
  3. Ricciardo

Kara kalem ile Wraith Skinleri çizdim

Üzerinde çalışılması gerek ancak bir yerlerden başlamışsın sonuç olarak. Eline sağlık, iyi çalışmalar.
  4. Ricciardo

Resimdeki bulanık yazıyı nasıl netleştirebilirim ?

Vallahi pek uzmanlık alanım değil açıkçası, buraya yüklerken bir sorun olduğunu sanmıyorum. Pek beceremedim vallahi kusura bakma :(
  5. Ricciardo

Resimdeki bulanık yazıyı nasıl netleştirebilirim ?

Bir şeye benzedi mi bilemem ama birkaç upscale ve biraz keskinleştirme denedim. Belki ciddi bir efor ile okuyabilirsin. Arkadaşlarla anlaşsan her biriniz bir soruya biraz vakit verseniz bende %65-70 doğruluk payına ulaşabilirsiniz. Konuları spesifik olarak tespit edip çalışırsanız sınav hiç...
  6. Ricciardo

Firefox logosunu düzenledim nasıl olmuş?

Normal hali çok aklımda değil karşılaştıramam ama bu hali güzel duruyor. Eline sağlık 👌
  7. Ricciardo

Yeni başladım ilk 3 kişiye acemi logo yapabilirim

Olsundu hocam denedik... Oyun için logo istiyorsanız @tahay 'a nick söylersiniz, sanırım o da sizi kırmaz :) İyi akşamlar
  8. Ricciardo

Benim şimdilik bir logo ihtiyacım yok. İhtiyacı olan arkadaşlar varsa onlar için şey edersiniz. Şimdiden elinize sağlık, isterseniz hazırlayınca konu açın biz de fikir belirtelim :) 1613854622 Dostum oyun için falan veya varsa küçük bir şirket vs için bi logo yapacakmış. Konsept serbest :)
  9. Ricciardo

Sorması ayıp ne logosu acep?
Geri