Arama sonuçları: *

1. S C O

Grafik Tasarım [ Üniversite ]

İlk sıraya Muğla veya Aydın yaz hocam oranın şehirleri güzel gezilecek çok yer var.
  2. S C O

'' KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ '' hocam. 1671580290 Hangi ilde otuyorsun kardeşim peki?
  3. S C O

Merhaba, Arkadaşlar ben 26 yaşında biriyim benden kaç yaş küçük olan, Kardeşlerim var bu ortam'da bazen bizden yaşça küçük olan kardeşlerimiz doğru mesleği bulamıyor bu da ileride pişmanlığa yol açıyor maalesef küçük de olsa bir ilham ve yardım ettiysem küçük kardeşlerime ne mutlu bana.. :D
  4. S C O

Herkese Merhaba, Grafik tasarım hakkında dilim döndüğü kadarı ile size adım adım anlatmaya çalışacağım konuyu açma sebebim de bu ilerde grafik tasarımı isteyen arkadaşlara hem yardım etmek amacı ile hem de küçük de olsa ilham getirmek için.. 1.Adım Grafik Tasarımı Nedir? İlk önce 1.Adımdan...
  5. S C O

E-ticaret logosu nasıl olmuş ?

Güzel Tasarım Eline Emeğine Sağlık 👏👏
  6. S C O

Donanim Arşivi ( GRAFİK TASARIMI )

Allah Razi Olsun Sagol Dostum
  7. S C O

Çok Teşekkür Ederim Dostum Minnetarim Size
  8. S C O

Boş Dostum Görsel Attım Aşağı
  9. S C O

Gülerek söyledin dostum inandirici gelemedi bana :Dasdasd
  10. S C O

Katiliyorum dostum sana :D asdad
  11. S C O

Teşekkürler . Dostum
  12. S C O

Kargo Operatörü
  13. S C O

Haklısın Dostum , Teşekkür Ederim Önerin Ve Yorum İçin :D 1658928481 25 Dostum
  14. S C O

Grafik Tasarımı Okudum Sözde Kardeşim, Ne? İş Bula Bildim Ne? Yardım Edecek Birileri Bu Yaşıma Kadar Elimden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalıştım Lakın Sonuçta Bizde İnsanız Bir Süre Sonra Yapacağın Şeyden Vazgeçip Başka Bir İş Aramaya Kalkıyorsun Sonuç'da Hayat Şartları El Verişli Değil Maalesef...
  15. S C O

Özen Göstermediğim İçin Dostum Pek Sorun Yapmıyorum :D
  16. S C O

Kolay Gelsin
  17. S C O

Yok Kardeşim İmza Olmadan Olur Mu? Hiç 😀😁
  18. S C O

Her Önerige Açığım, Dostum Estagurllah Hem Yorumun İçin Teşekkür Ederim 1658925025 Nickim " G0KTÜRK " Dostum Bi Yere İmza Atmam Lazımdı :) Bu Arada Doğum Günün Kutlu Olsun Kardeşim
  19. S C O

Grafik Tasarımı Okudum Dostum O Kadar Özen Göstermedim, Efendim.. Animasyon Okumayı Bende İstiyordum Lakin Arkadaşım Aklıma Girdi Zor Dedi Çok Kafa Yoruyorsun Dedi Seçmedim Bende
  20. S C O

Hayır , Zevkine Değil Efendim Forumlarda Bu İki Logo'yu Kullanmayi Düşünüyorum.. 1658923885 Düzeltip Bu Şekilde Yapa Bilirler Aslında :D Sisteme Askeri Disiplin Olacak Birde :D asdasd 1658923967 Yapmış Olduğum Logoları Kullanmayı Düşünüyorum Dostum :D
Top Bottom