Arama sonuçları: *

1. oaK´

Photoshopta Ürün Şeffaflaştırma

sizin yaptığınıza bakabilir miyim sakıncası yoksa 1730983127 bu konuda ki görsellerin ikiside 3d modelleme hocam internette hazır modeller vardır büyük ihtimal onlara doğru dokuyu vermeniz yeterli olcaktır
  2. oaK´

blender, spline, yapay zeka kullanabilirsiniz hocam tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz hangi ürüne bunu yapmak istiyorsunuz ona göre tavsiye verebilirim bildiğim bi şey ise
  3. oaK´

onlarca dediklerinizi iletir misiniz hocam, görseli bulsanız bile bu şeffaflıkta olmuyor maalesef. Ayrıca render almak o kdr zor bir şey değil
  4. oaK´

çok uğraştırır, ya fotoğraf ya da 3d modelleme bu hocam
  5. oaK´

Bu resmin çizim türü nedir?

resimler chat gptye yükleyip cevap alabilirsiniz hocam burda bilecek çıkmaz
  6. oaK´

adobe premier pro 2024 türkçe dil yapma

creative cloudda türkçe dil var diye biliyorum hocam nasıl yok, şahsi tavsiyem ingilice kullanmanız bu arada öğrenmesi daha kolay. Terimlerin hepsi ingilizce çünkü
  7. oaK´

Edit.

link var mı
  8. oaK´

Çizim yapmaya başlamak için öneri

ilk defa gördüm abiyi, olayı anlasan yeter zaten, işin teknik detaylarını kendin geliştikçe araştıra araştıra bulursun zaten, perspektif, maddesel tonlama, ışık, doku vs vs
  9. oaK´

knk ne görüyosan çizcen işte
  10. oaK´

araştırma çizgisi atarak baka baka çiz, dersleri izleyerek değil uygulayarak öğren, yani sürekli çiz zaten genelde herkesin anlatmaya çalıştığı şey pratik yapmak, olabildiğince pratik yap gerisi gelir zaten
  11. oaK´

Proje ödevi hazırlamak için video tasarlama programı?

capcut kolaydır oradan yapabilirsin
  12. oaK´

Hangi Logo Fontu Daha İyi?

sitenizin linki var mı hocam
  13. oaK´

favori fontunu tanıyamayınca tasarımcılar olur gibi 😭 1712003946 o zaman tek fonttan devam hocam hiç kasmaya gerek yok
  14. oaK´

İkonun amacı nedir hocam neyi temsil ediyor yani? 1712003638 Bu arada ille ikon kullanmanıza gerek yok, kullandığınız font clash display olması lazım bende çok severim o fontu, tek başına logo olarak kullanılması mümkün bi font, hatta bende kullanıyorum direkt yazı olarak kendi sunucumda.
  15. oaK´

Genelde bir sorun olmuyor hocam kullanabilirsiniz. Böyle bi logo tasarlamayıda düşünebilirsiniz ikonu internette buldum bunu kullanırsanız telif yeme ihtimaliniz daha yüksek, fikir vermesi için yolladım bunu
  16. oaK´

Telif neden atsınlar hocam anlamadım lisansını aldıysanız istediğin gibi kullanabilirsiniz
  17. oaK´

gördümde cevaplamayı unutmuşum hocam helvetica gibi daha oturaklı fontlar tercih edebilirsiniz, yazının yanına minimal bir şömine ikonu yakışabilir.
  18. oaK´

Font kullanımı sektöre göre değişiyor hocam, ne üzerine bir markanın logosu bu?
  19. oaK´

watermark nasıl kaldırılır?

E ticaret için fotoğrafların kalitesi düşük değil mi biraz hocam?
  20. oaK´

watermark nasıl kaldırılır?

watermark kısmını beyaza boyadım çubuklarıda birbirine sündürüp blurladım biraz. İstersen ücreti karşılığında fotoğrafları halledebilirim hocam. Fotoğrafları nerede kullanacaksınız bu arada
Top Bottom